Provat Padel!

Posted on

Innehåller annonslänkar till Stronger

och Ellos

Heej!

Äntligen Fredag, och jag tog visst lite sovmorgon, och jag antar att jag behövde det, snart väntar ett efterlängtat besök hos frissan, behöver både färg och klippning.

Jag känner en sådan där måbra känsla i magen, solen skiner och det ger en tro att snart så……

Häromdagen var vi fyra tjeer som äntligen provade på padel. Jag har velat testa i ett par år nu, men aldrig kommit till skott, men nu så. Vi hade privatlektion en timme, där vi fick lära oss olika positioner och hur man skulle hålla padelracket. Vi fick prova att serva och slå både backhand och forhand. I början slog jag totalt fel, men tillslut fick jag till slagen lite bättre och då kände jag att detta är nog väldigt roligt, vilket jag förstår att de flesta som provar tycker, eftersom det blivit världens fluga. När vi skulle boka en ny tid, så fanns det bara sena kvällstider kvar, så ska man ha bra tider får man nog ha flera veckors framförhållning. Vi fick en kvällstid nästa vecka och då ska vi prova att bara spela och få in rätt teknik.

Jag hade mina träningsklder från Stronger, men inser att det skulle vara bättre med shorts, än tights och jag kommer passa på på Söndag när det är internationella kvinnodagen, för då har har Ellos 20% på sitt Adidas sortiment, så vill man ha nya träningskläder ska man passa på då.

Koden är 415440 och det gäller 8-9/3

Är det någon som testat padel, och vad tycker ni om denna populära sport som tagit svenskarna med storm?

Nix nu är det dags att ta tag i dagen, så jag hinner allt.

Ha en fin helg och var noga med att hosta/ nysa i armvecket, ta inte i hand på människor, peta er inte i ansiktet och undvik att ta på kontaktytor där många människor tagit.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Anna
    mars 7, 2020

    Va kul att du testat Padel och gillade det! Jag tror iofs inte att jag träffat nån som provat och inte velat spela igen . Det är en oerhört beroendeframkallande sport 😁. Padel är en riktig passion och en så häftig sport då den passar så många , även de som inte har en bakgrund inom nån annan sport . Bra att ni tog en lektion direkt då blir det snabbt ännu roligare när man förstår hur man ska göra. Så kör hårt och lycka till med din Padel 😍