Skynda på tiden just nu

Posted on

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Redan Onsdag, dagarna och veckorna flyger fram och det kan det få göra några veckor till, men sedan kan det få stanna upp, så man hinner vara med och njuta av våren. Just nu regnar det bara hemma hos oss, och är det något jag ogillar så är det regn och blåst. En till som ogillar regn, är Doris, hon går inte gärna ut när det är dåligt väder, då drar hon som en tok för att vi ska skynda oss hem.

Denna vecka har jag en del roligheter på schemat, Ikväll ska jag och tre väninnor prova att spela padel. Har undrat så varför alla blivit som tokiga och blivit helt fast efter att ha provat detta spanska spel, som verkar ha tagit svenksarna med storm.

På Fredag blir det ett efterlängtat frisörbesök, med både färg och klipp.

Efter det åker jag iväg på en liten tripp på ett dygn, för att sedan ta mig hemåt och gå på vinmässa med tjejkompisar.

Men nu är det som sagt Onsdag och vi gör det bästa av denna dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Maria
  mars 4, 2020

  Oj så mycket snyggt du visar! Man blir ju superköpsugen!! Tack vare dig köpte jag de röda mocka bootsen från Ellos, älskar dom fortfarande och har köpt i cognac också fast det var inte riktigt samma modell, men så snygga och sköna och lagom klack!

 • ulrica
  mars 5, 2020

  Oh vad du har mycket skoj på gång :). Jag är säker på att du kommer få så himla kul!!
  Ta hand om dig vännen. KRAM

 • Thomas
  mars 5, 2020

  Du hade gärna fått använda mitt paraply om jag var där medan jag blev blöt. Försöker ju alltid vara en gentleman! 😉

 • Christina
  mars 7, 2020

  Snygg outfit med mina färger . Trevlig kväll Christina . Ps börjat blogga jag oxå . Kika in Kram