Kanske inte idag

Posted on

Innehåller annonslänkar till

stronger och aimn

Men snälla nån vilket väder, har aldrig varit med om maken till dåligt väder. Snöblandat regn och blåst. Hua och i morgon ska jag få mina fönster putsade, känns ju jättekul om det ska fortsätta så här. Jag var tvungen att tvätta markiserna innan så det var klart innan fönsterputsaren kommer. Jag blev så himla kall på den lilla stunden och jag var dyngsur, så nu sitter jag här inne och fryser som en hund, så kanske att det får bli ett spadopp ikväll.

I söndags drog P ut mig på en löprunda. Eller vi sprang och gick om vartannat, men en början i alla fall. I måndags när det var skapligt fint på förmiddagen gjorde jag och Doris samma sak, och det kändes himla bra. Tyvärr satte vädret stop för en fortsättning, för det är så att det måste vara sol, inte för varmt, inte för kallt för att jag ska ge mig ut. Men två gånger denna vecka, det är i alla fall en början.

Jag har mina tights som jag fortfarande gillar, kanske för att det är leomönster, ni hittar dem här. Tycker annars att dessa är snygga. Ibland önskar jag mer praktiska träningskläder och när jag såg dessa kände jag att det börjar likna något. Snygg träningsjacka hittar ni här.

Nu vill jag att våren och sommaren skall komma på riktigt, så jag kan ställa ut mina olivträd och fikonträd.

Här blir det älggryta och ett glas rött

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Agnetha
  maj 6, 2021

  Hej! Undrar lite hur du gör när du rengör markiser? Borstar, skrubbar, sprutar med vattenslang? Allt av intresse är välkommet. Har också eget ansvar med hus, hem, bil….Önskar en trevlig dag!

  • helenavi
   maj 7, 2021

   Hejsan! Jag borstade mina markiser först, sedan hade jag en borste som jag satte på vattenslangen och borstade med vatten, så jag behövde inget rengöringsmedel. Trevlig helg. Helena