Klassisk stil med touch

Hejsan,

Detta är ett tidsinställt inlägg som jag gjorde igår. Sitter just nu Torsd och biter på mina naglar, då det är ett tåg som spårat ur i Örebro, precis den vägen mitt tåg ska ta. Jag har verkligen otur när det handlar om tåg, så vi får se om jag kommer till Stockholm i tid eller hur det blir. Varför ska det vara så svårt att få ett tåg att komma i tid?

This post contains adlinks from AdviralEllos Collection Byxor / Tiger of Sweden Halsduk / InWear Blus / Vagabond Väska / Nagellack / Ellos Shoes Boots / Áhkká Boots / Vagabond Väska / Nagellack / Saint Tropez Kappa / InWear Blus / Ellos Collection Halsduk / La Redoute Collections Byxa

En dag i Stockholm, då vill man ju inte gå omkring hur som helst, iallafall inte jag. Jag gillar rätt klassiska kläder fast med en touch av det som är inne just nu. Är väl inte extrem på något vis, men vill gärna ha skinnbrallor, eller kostymbyxor, men även jeans ibland. En snygg blus eller tröja och jag känner mig klädd. Änvänder gärna kappa, men har en tendens att frysa under så en kofta är nästan ett måste.

Hörrni kära läsare, jag hoppas kunna visa lite av min Stockholmstripp om det blir någon.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    januari 24, 2020

    Hoppas det ordnade sig med tåget, beskrivningen på hur du vill vara klädd kunde vara skriven av mig. Greta minds Think alike. Inte så konstigt kanske snarlika yrken o ålder gör väl sitt till och som jag kan läsa mig till snarlika intressen 🙂 Spänd på vad sthlmsresan var för ngt spännande. Trevlig helg!