Hej på er!

Innehåller annonslänkar till Lindex och Afound

Idag är jag bara hemma en snabbis innan tåget tar mig mot Stockholm, det ska bli både skönt och mysigt få besöka stan utan en massa spring i butiker, utan att fokus ligger på lite annat.

Kanske det hinns med någon butik och isåfall står Zara, NK och Åhlens på önskelistan, men absolut inget måste.

Har suttit och kollat nätet efter vårnyheter. Var nämligen en snabbis på vårt köpcentrum igår och kollade efter något nytt att ha på mig till Stockholmstrippen, men jag var i fel mood för att köpa ngt, men när jag kom hem så ångrade jag att jag inte köpte en tröja som var så snygg och klassisk.

Skinnbyxor här, Tröja här, Stövlar här

Skinnbyxor här Kappa här Skinnkjol här

Skinnbyxor här Väska här Tröja här

Blus här

Ni vet ju att jag var helt hooked på leopard en period. Nu är jag lika hooked på skinnbrallor, tycker det är så himla snyggt och de jag har är så himla sköna, så jag skulle kunna ha dem vareviga dag, alltså både till vardags och fest. Kanske inte blir så roligt i längden, men jag kör på ett tag, skulle dock vilja ha ett par till, så jag har några att byta med.

Men nu mot Stockholm för ett trevligt dygn.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Anna-K
    januari 23, 2020

    Vore kul att höra hur flera influensers ser på det här med konsumtion och miljön , . Läste hos Johanna Bradford som är en känd stor bloggare en så klockren och fint och klokt inlägg om ert ansvar som influensers möjlighet att påverka , att vi alla tar ett ansvar när det gäller konsumtion att köpa nytt hela tiden kontra loppisprylar , ett intressant ämne blir så lycklig över att hon tar upp detta , då många av oss tycker att bloggar numera enbart snart handlar om just konsumtion . . Gå gärna in och läs hos Johanna Bradford -man får skrålla ganska långt bakåt så hittar ni hennes inlägg i.