Kvällens dukning och middag

Annonslänkar till Ellos, Gina

Bubbelroom och Åhlens

Hej hej!

Tänkte fortsätta berätta om våra dagar tillsammans med Tina och hennes Mr C. De fick gå hem och vila på sitt hotellrum, medans vi fixade i ordning det sista med maten, så den skulle vara så gott som klar. Eller jag ljuger om jag säger att jag fixade, för det var P som fixade det mesta. Jag gjorde efterrätten, skalade skaldjuren och dukade.

Först blev det Champagne och jordgubbar och vi var nog lite hungriga efter dagens historielektion, så vi åt upp allt tilltugg i ett nafs. Till förrätt blev det pilgrimsmusslor inlindade i seranoskinka med blomkålsmos till. Huvudrätten blev en Bouillabaisse med skaldjur och fisk från Ekboms delikatesser och Markuskräftan. Efterrätten som jag såklart inte fotade blev en knäckig blåbärspaj, med egengjord vaniljssås. Tina fick en egen paj, då hon kör LCHF. Så trevligt att sitta och prata om ditt och datt under många timmar som kändes som typ en. När vi senare bröt upp, hade de krypavstånd hem till sitt hotellrum.

Min blus hittar ni här och Tinas klänning är härifrån, men just Tinas finns inte kvar, men en snarlik hittar ni här och en i svart här. Mina fuskskinnbrallor finns här och de sitter väldigt bra, utan att hasa ner.

Ha en skön dag, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.