Tillbaka som det var från början

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Hur mår ni där ute? Jag hinner inte så mycket som jag vill. Jobbet tar sitt, Doris och Olivia sitt, hemmet sitt och mitt och P´s liv tillsammans. Inläggen kommer inte lika ofta, men det beror på att jag inte ska stressa ihjäl mig.

Jag har ju verkligen inte haft något intresse för inredning de senaste två åren, det dog med skilsmässan. Nu har den sakta men säkert börjat, om än i liten skala. När jag flyttade in en gång i tiden, för ca 25 år sedan, då var vardagsrummet mörkt brunt, med bruna möbler. Sedan har det blivit ljusare och ljusare till att ha varit vitt och så även möblerna, men det kändes inte ok så länge, för sedan har det kommit in mer färg igen, genom soffor bord och skåp. Nu har en ny tv bänk hittat hit och den är mört brun, precis som ett vitrinskåp vi hade när Olivia var liten. Det är väl bara färgen på väggarna som fortfarande är vita.

Tv bänken är en början, nu ska jag hitta en ny lampa som ska stå till vänster om tv´n, kanske den här Likaså väntar jag på en en ny lampa över bordet, har varit så trött på denna i alla år. En början iallafall.

Mina bläckfiskljusstakar finns nu i lager igen efter att ha varit slut nästan överallt, ni hittar dem här.

Fick frågan på instagram vart jag köpt mina bruna ljuslyktor, tyvärr minns jag inte, men har hittat likadana här.

Nu ska jag gå och klä om till lite ledigare klädsel för det står paddel på schemat.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.