Långt upp i Sverige

Hej på er! Ja vart hamnade jag, jo i Luleå! Har aldrig varit så långt norrut tror jag och det var så härligt att komma till ett vintrigt Sverige. halva planet var fyllt med holländare som skulle till Luleå för att åka skridskor, ett helt tv team var också med så det är tydligen stort i deras land. Har sett dem åka runt på sjön här utanför hotellets fina utsikt, för den är verkligen magnifik. Hotellet heter Clarion Sense och det visade sig att min kusin är både restaurang och kökschef på hotellet, så jag hann allt med att träffa honom och fick tips på bästa maten.

Jag får berätta mer om min upplevelse här, för nu måste jag ut och upptäcka ett snöigt soligt och ett vackert Luleå.

Vi hörs.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Berit
  februari 19, 2020

  Välkommen till Norrbotten. Den utsikten från SPA avdelningen är ganska fin . Kanske ett besök i Världsarvet Gammelstad också 🙂

 • Kristin Brännström
  februari 20, 2020

  Ptss…….tror inte det är en sjö snarare havet eller älven 😉

  K från Norrbotten