Iväg på en liten tripp.

Innehåller annonslänkar till Stronger, asos och Gina

Gudars vad det blåser här där jag bor, hoppas verkligen att det ger sig snart, jag ska nämligen ut och flyga och jag är ju en aning flygrädd, fast bara en aning nuförtiden, det var mycket värre förr, och det känns väldigt skönt att rädslan släppt, men är det så att det kommer blåsa storm när vi ska starta och landa då gissar jag att jag kommer vara en smula nervös.

Har packat en lätt, för det är inte så länge jag är borta, men nog länge för att kabinväskan måste med. och vet ni, jag ska få se snö igen, så det blir att ha varma kläder på, för jag ser att det kan bli ner mot -16 grader under natten.

Inte ofta man har fått se snö denna vinter så det ska bli jättekul att komma till ett vintrigt landskap och jag såg att det ska snöa hela dagen idag och vara lite sol i morgon, så kanske det kan bli lite fina kort. Det kommer finnas tid för både spa och träning, ja det sistnämnda lovar jag inte att det kommer bli, men träningskäderna är med iallafall,och det skall vara ett superfint gym, med en fantastisk utsikt och spaavdelningen ser superfräsch ut, så baddräkten är också packad. Till middagen ikväll är den här nedpackad.

Nu slår jag igen väskan och drar. Ha en bra dag vad ni än hittar på.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Helene
  februari 18, 2020

  Det låter som du ska på en riktigt mysig tripp, Åre kanske❤️
  Hoppas du får det underbart!
  Kram

 • Anette
  februari 18, 2020

  Jag hoppas också kunna åka skidor och få lite vinter senare i veckan. Du åker norrut? Själv flyger jag söderut. Hoppas vi båda får lagom med snö.
  Ha det så trevligt.

 • Nina
  februari 18, 2020

  Ha en härlig resa! <3

 • Malin
  februari 19, 2020

  Hoppas du slipper blåsten!
  Här blåser det inte så mycket idag.
  Låter som en underbar resa.
  Det framemot att få se var du är.