Läser ni tidningar?

Posted on

Innehåller annonslänkar från

Lyko och Sniph

Hej hej!

Köpte faktiskt en tidning häromdagen. Inte ofta man köper tidningar nuförtiden. Det räcker nästan med inspirationen man får från Instagram, Pinterest och bloggar, men på sommaren vill jag gärna ha en tidning att bläddra i.

Hur gör ni?

Jag kollar alltid framsidan när jag köper tidningen och när jag köpte denna var det för att det skulle vara reportage från Österlen. Det är verkligen ett ställe jag älskar här i Sverige. Det är några år sedan jag var där, då vi valde utlandsresor istället, vilket är helt mot mina principer egentligen, men av olika orsaker blev det så. Nu hoppas jag få komma till Österlen i sommar, som jag längtat.

När jag bläddrade i tidningen jag köpt, stod det om grundarna av Sniph. Ni vet parfymerna man kan prenumerera på, som jag gör. Jag tog en tre månaders prenumeration, och det är så himla bra, för de är små, de får plats i väskan och är med överallt och man kan välja hur man vill, vilken typ av doft, rumsdoft eller ljus. Olivia och jag har fallit för dofter med lite mer kraft i, lite mer unisex.

Månadens doft för mig, blev Genyum, eftersom jag valt trending now. Man kan välja bland flera olika kollektioner, samt så kan man byta efter vilket mod man är i för tillfället. Doften Genyum kommer från en passionerad dansare som  funderar på vad som gömmer sig bakom femininiteten och skörheten hos dansaren? Doften står för styrka och Mod.

Vilket jag känner att passar för mig just nu.

Nagellacket som ni frågat om hittar ni här , läppstiftet här och här kan ni läsa om parfymen

och om ljuset här

Igårkväll när jag kom hem efter jobbet, så satt jag ute i flera timmar, så ljummet och härligt, likaså nu på morgonen, sitter jag på baksidan i skuggan och det är så himla skönt. Älskar när man kan vara i skugga utan att frysa. Nu verkar det dock vara slut på det fina för den här gången, hoppas vi inte behöver vänta så länge tills nästa omgång med fint väder.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Liselotte Johansson
    juni 28, 2020

    Jag är väl lite gammaldags och älskar att bläddra i tidningar. Det är avkoppling för mig. Nu har vi dock övergått till att prenumerera på Redly och har tillgång till mängder med tidningar. Inget slår dock att bläddra i en papperstidning. Lantliv och Sköna hem är mina favorittidningar. De är inte med i Redly så de köper jag fortfarande i lösnummer.