Lite av mina presenter

Posted on

Innehåller annonslänkar

Heej!

Herrejösses vad grattishälsningar det blev på facebook häromdagen, det tog över en timme och tacka alla, likaså samtal, sms och blommor vid dörren, känner mig rätt tacksam, om jag säger så.

Tänkte jag skulle visa er lite av mina fina presenter jag fick.

Hade ingen släkt alls på besök, bara mina barn, men det kändes helt ok för oss alla. Alla hade hittat saker som de vet att jag gillar, rätt bakelse, rätt godis, rätt mat, rätt bubbel, rätt blommor och rätt presenter, kunde inte bli bättre.

Den fina ljusstaken som jag suktat efter länge fanns i ett av mina paket, blev så himla glad över den, den pryder verkligen sin plats. Just nu finns den till 50% rea här, vill man ha ytterligare 5% i rea ansluter man sig här

Den andra ljusstaken jag fick är den populära bläckfiskljusstaken som numera knappt finns att få tag på, men jag hade nosat upp att det finns några få kvar här, och de har massor av snygga saker och även webbutik, så himla bra. Min fina bordsduk som jag köpte förra året, finns här ,, men en billigare variant finns just nu också på rea här

Hjärtmuggarna i första bilden är köpta i en bod i Gamla Linköping, är det något jag verkar gå igång på så är det kaffemuggar…

Som ni vet får man ju önska sin älsklingsmat när man fyller och den blev jag minsann bjuden på och det smakade så gott att inte behöva äta sin egen, utan någon annans. T.o.m. Olivia tyckte den var supergod. En väninna på jobbet var så nyfiken hur den smakade så jag tog med så det räckte till henne också, hon gillade den med!!! Gott betyg till kocken.

Idag har bilen fått på sina sommardäck, så nu är det vår på riktigt.

Ha det gott, själv blir det rymddräkten på…

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  april 16, 2020

  Var det en snickarkock som gjort bolognesen mån tro ? 😉 Fina presenter!

  • helenavi
   april 18, 2020

   Hej Eva! Det var ingen snickare som gjorde maten, misstänker att du syftar på dotterns snickare?
   Kram Helena