Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Jag sitter här uppkrupen i soffan och har ljus tända och funderar på när jag ska få höra hur vi ska gå vidare med min rygg. Tänker allt ligga på, så de inte glömmer bort mig, så idag skrev jag att jag ville ha recept på Naproxen och att jag vill veta hur vi går vidare, eftersom jag inte vill äta tabletter någon längre tid, och nu har jag ätit upp två förpackningar. Ska till naprapaten i morgon, får se om han törs röra mig något, han har inte tordats gjort något då ryggen gjort alldeles för ont.

Kallt som sjutton var det idag, så nu eldar jag i kamin, så det är så skönt här hemma, de nya lakanen är tvättade och i bäddade, så himla sköna.

Här hittar ni dem.

Jag skall skriva om vår helg snart, men det kommer ta flera timmar att göra, så jag måste ha mer tid och ork att få bilderna redigerade och text som skall skrivas, det tar mer tid än man kan tro.

Vi rör oss ju väldigt mycket, från det ena stället till det andra, och det där med att packa, är inte min starkaste gren. Jag har mycket saker på alla ställen, men måste ändå packa med mig en hel del och då har jag två lite större handväskor, men de blir alltid så tunga, så nu funderar jag på att köpa en mjuk kabinväska på hjul, så jag slipper bära och kånka på alla väskor, känner att min rygg inte orkar det, och inte handtagen på väskorna heller,

Har kollat på denna, som kan bli lite större om man vill och det finns plats för datorn.

Frågan är om min tegelsten till dator får plats, den är supergammal, och jättestor, säkert åtta nio år………

Måste köpa en ny dator, men har varit så himla nöjd med den jag har, och är livrädd att en ny ska vara sämre än den jag har. Hur ofta byter ni dator och vad har ni för dator? Jag har windows och är nöjd med den.

Nog med tankar för idag, måste lägga mig tidigt eftersom jag skall upp tidigt imorgon.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Monica
  februari 6, 2024

  Hoppas att du får hjälp som lindrar i ryggen och t o m botar. Naprapater har mycket kunskaper om hela skelettet och alla detaljer men vet också att avvakta och följa smärtan. Kan han/hon ta ultraljud och se på det? Och sen behandla och ge bra rörelseråd, de är ju väldigt bra på det också.

  Klokt med väska på hjul, vet själv så stora handväskor kan bli och så tynger de.

  Om dator vet jag många som köpt HP laptop, som är nöjda, finns i många storlekar och går ju bra med en mindre. Sen finns ju Mac men dyrare.

  Ska själv titta på några i mindre modell. Läsa på innan så jag vet lite mer och så fråga dem som redan har köpt ny.

  Lycka till med allt.

 • Annika
  februari 7, 2024

  Hoppas du får hjälp med ryggen snart och kan göra lite övningar.
  Jag köpte ny dator i höstas, en Mac som jag inte riktigt behärskar än. Jag har haft Windows i alla år tidigare men datorn var 10 år gammal och tog en halvtimma på sig att starta och man höll på att bli knäpp. Stor skillnad på min nya förstås, jag kanske får gå en kurs men mycket går ju googla fram. Macen är ju också betydligt lättare att bära med sig.
  Bra idé med rullväska också.
  Ha det fint!

 • Lena
  februari 7, 2024

  Själv gillar jag inte flanellakan alls, jag vill ha svala lakan när jag lägger mig och det tycker jag inte det blir med flanell. Så klart man kan frysa när man kryper ner men man blir fort varm. Hoppas du får bra hjälp med din rygg.

 • Milla
  februari 7, 2024

  Hoppas du kan få ordning på ryggen! Har ju själv en del problem men sitter djupt inne på höften men det är mest en muskel därinne som kroniskt krampar och blir ibland typ ryggskott. Få en diagnos o var/vad är ju viktigast.
  Jag är ju ingift i IT-världen 😊har en Thinkpad på jobbet. Använder inte dator mycket hemma numera, redigerar mest bilder på min IPad dit jag flyttar bilderna från kameran via wifi. Men har nu en ny liten smidig dator som inte väger nåt knappt, en Asus ZenBook 14 tum. Ska lägga in alla bilder i den och har även en ny smidig extern hårddisk så säker lagringsmöjlighet finns. Och ja, surfar ju mest på ipaden förstås, inte datorn. Kram Milla