Ett värmande tips

Innehåller annonslänkar

Hej hej! Tittar in en snabbis, kommer igen med ett längre inlägg senare. Ni som vet ni vet vad jag pysslat med i helgen, men ni andra ska snart få veta det också.

Jag är ju en riktig frysskit och samtidigt tycker jag inte om när det är för varmt heller. Nu pratar jag om värme i sovrummet. Jag har ganska kall temperatur i sovrummet, och då gäller det att jag har ett täcke som är varmt, för fryser jag när jag lägger mig, då kan jag inte sova. Fick värmande sockor av Olivia i julklapp och de brukar jag kunna använda när fötterna är kalla.

Jag köpte flanellakan till jul och tyckte det var det skönaste jag sovit med när det är kallt. Har tvättat och använt dem igen och igen. Nu är det dags att bädda om och P undrar väl om jag någonsin bäddar rent, när jag har samma i hela tiden.

Så såg jag att det var dunderpris på flanellakan, så jag beställde 2 för 199kr styck, så slipper jag bädda med jullakanen igen.

Dessa fyndade jag, tror det gällde till 3/3 men många av bäddseten var redan slut. Kan hämta mitt köp på varuhuset i morgon, så jag väntar ett par dagar med att bädda rent, så jag kan bädda med de nya.

Gillar ni flanellakan?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Monica
    februari 4, 2024

    Har några set med flanellakan och de är jättesköna, kanske lite inbillning men de känns varmare och är så mjuka.

    Ett tips, tvätta innan första användning, jo det sägs om allt egentligen som är nära kroppen men testade för att se. Fyllde varmt vatten med tvättmedel i badkaret och tryckte ned dem. Och säger bara oj! De fick en ordentlig vända i tvättmaskinen också innan de ljuvliga nytvättade fick komma i säng.