Lite blandat från veckan

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej hej på er!

Våren försvann och vintern kom åter, är det det som kallas aprilväder. Hade verkligen ingen lust med en massa snö och kyla, när jag precis hängt undan vinterjackorna. Denna kortvecka har verkligen gått i en rasande fart, och jag har legat efter med en massa saker, vilket stressat mig ännu mer. Men bara att ta en sak i taget. Jag har ju en tendens till att bli stressad väldigt lätt, behövs inte mycket för att stressen går upp på en hög nivå.

Så därför har ju nu börjat på medicinsk yoga. Jag gick på det för tio år sedan, när jag var utbränd, och minns att det var otroligt bra för mig, och kände redan efter första tillfället att, det här kommer göra gott för mig. Kände igen nästan allt, för det är nog så att medicinsk yoga lärs ut på samma ställe. Glad att jag kände igen det mesta.

Hade frukost träff med mina influenser kollegor tillsammans med Almi företagscentrum och vi hade så trevligt. Pratade om affärsmodellering.

Drog sedan till P i Vadstena, vi tog en sväng till Blomsterglädje i Motala och sedan en sväng i Vadstena på stan, det är så mysigt att gå i de små butikerna som finns där. Det finns verkligen allt där, och allt verkar gå runt, vilket jag tycker är jättekul. Vi tog en fika på Bageri Hamilton, Doris älskar det stället, eftersom hon alltid får köttbullar där.

Just nu hittar ni dessa fina ljuslyktor på rea här och look a like till halva priset här och de är så lika så det går inte att se skillnad på dem.

Får så många frågor om min jacka och den fanns här, men kolla Mangos hemsida, där kan den finnas kvar.

Sedan gick vi hem och P fixade en fredagsdrink på det han hade hemma, vilket blev en Margherita.

Sedan traskade vi genom stan igen, för vi skulle gå på AW på Klosterhotellet, det kanske inte är en aw som är högljudd, utan det är mer en lugn och behaglig miljö, att avsluta en arbetsvecka på. Massa tilltugg bjöds det på, och vi beställde även in mat, och jag tog en caesarsallad.

Det blev inte sent alls, och båda var trötta, så tror vi låg i sängen redan vid 22.

Idag har vi också farit runt, P har köpt lite nya kläder, bland annat den här, kommer bli så himla snygg i sommar.

Jag var och provade jeans, och jag har provat jeans utan stretch, men nej nej, det går inte, ser absolut inte klok ut i sådana jeans, men en urtrevlig expedit, hjälpte mig, så nu har jag hittat mina jeans, tyvärr var de slut i deras butik, men de finns hemma, så jag ska köpa dem där.

Byxor här, jag skall dock ha dessa, blusen finns här.

Hade tänkt prova dessa, för de är det just nu 25% på, men jag hann inte, så jag får nog bara beställa dem, för jag hinner nog inte till någon butik, så länge det är 25%.

Måste då passa på att tipsa om detta set, så snyggt, superbilligt med rabatten

Nu är det lördagskväll och vi har varit och hälsat på P´s mamma och pappa, så mysigt.

P står och kockar i köket och en brasa är tänd och jag sitter och sippar på ett glas rött, känns helt ok, trots att det är snö på backen.

Önskar er alla en fin lördagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.