Lite fynd

Innehåller annonslänkar till adlibris och Gina

Hej!

Har ni kollat in bokrean än? Eller kollar ni inte på den längre? Jag tycker det är roligt med böcker, men tyvärr räcker inte tiden till att läsa, men jag lyssnar gärna eftersom jag kan göra det när jag är ute och går, när jag kör bil eller håller på med något annat. Just nu lyssnar jag på denna, som var omåttlig populär för ett antal år sedan och när jag berättade om boken för en vän som missat den, så kom jag inte riktigt ihåg den , så då kände jag att jag ville lyssna på den igen..

Jag snabbkollade bokrean när jag var och handlade häromdagen och föll för två böcker direkt och det är matböcker. Leif Mannerströms Husmanskonster och boken om Kimchi och Kambucha som ska vara så himla bra mat. Jag vet knappt vad det är, så därför ville jag ha boken för att lära mig mer om denna koreanska mat, som påstås minska stress ångest och depression och förbättra symtomen hos personer med alzhimer och autism.

Är det någon som testat Kimchi och Kombucha, och kan berätta något om vad det är och om det funkar?

Här hade det snöat i gårkväll och även i natt, lite onödigt kan jag tycka, tänkte att våren var på G. Jag vill ju ta på mig vårkläder och få lite sol på näsan.

Nästa Lördag ska jag på galej och idag efter jobbet ska jag och kolla in en klänning som jag sett och tycker verkar jättesnygg, kanske något till nästa helg. Men nu är det dags för jobb.

Ha en bra Lördag, undrar vad ni hittar på en dag som denna?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    februari 29, 2020

    Jag har köpt 2 matböcker på bokrean o en annan samhällsrelaterad bok jag kikat på länge. Jag läser en hel del böcker, skulle verkligen vilja läsa mer – älskar historiska romaner, deckare och psykologirelaterade böcker 😁
    Ikväll är det Mello i stan, jag ska inte dit men träffa några vänner på krogen o äta och blir väl en del mellotema skulle jag tro! Kram