En gnutta sol

Posted on

Hej på er!

Här är en något trött bloggerska, vaknade vid halv fyra i natt och då hade jag bara sovit ett par timmar innan. Doris snarkade de luxe och jag kunde inte somna om. Tillslut fick jag bära ut henne och lägga henne i köket och efter det somnade jag till slut, men vaknade ändå alldeles för tidigt, så kvällspasset kommer bli tungt idag. Idag är det första Mars och våren borde vara på G, men inte hos oss. I förrgår var det rätt fint hemma hos oss och jag kunde ta en kaffetår ute, gud så härligt det kändes. Blev alldeles varm i ansiktet och man anade vart vi är på väg, men idag är det grått och snöblandat regn som kommer från himlen, inte alls lika kul. Tur att jag jobbar. Ikväll blir det att gå till sängs direkt jag kommer hem, känner ett stort behov av sömn.

Tänk jag ha inte sett ett enda avsnitt av Melodifestivalen, någon som hänger med? Har det varit några bra låtar i år? Har faktiskt knappt haft på tv´n sedan 1 Januari och jag saknar den inte alls, har aldrig varit en tv människa, däremot tycker jag att det är roligt att följa någon serie, men då när jag själv har tid, men just nu är det dåligt med den varan också, bara ett par stycken som jag inte kommit in i ännu.

Nix dags att sticka till jobbet,

Ha en bra Söndag,

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Tina ME
    mars 1, 2020

    Buuu för när man får för lite sömn… så jobbigt. Jag har sett ett par avsnitt av melodifestivalen men jag har kanske prickat in fel för de var rätt mediokra måste jag säga. Får rikta in mig på finalen i stället men annars tycker jag att det är kul att det är flera deltävlingar. Det är ju lite trevligt med musik ändå… Längtar efter v åren nu. Vi åker ner till Gotland i slutet på veckan och jag hoppas på att våren har kommit längre där. Kram <3 //Tina