Innehåller annonslänkar frånoddmolly, ellos nakd, confidentliving 

Heej! Idag blir det min första jobbdag på 2020.Året har börjat ljust på alla vis, förutom matförgiftningen då, menden är över och det blev ändå en hjälp på traven, därför att jagförlorade två kilo, alltid något. Visst det är vätska som jag kommer gå upp igen,men ändå en sporre att inte vräka i sig godis igen. Gissar att många av er börjat ert nya liv nu efter alla helger.Jag gick ju med i Viktväktarna i November, men tror ni jag har gjort något efter det?Nope, laddade ner appen och loggade in, sedan orkade jag inte skriva in allt jag åt,så det hade en typ tvärtom effekt på mig.Så när de fyra månaderna som jag förband mig på är slut, ska jag inte förlänga det.Tror på att hitta en balans i allt. Vill inte avstå något, men däremot kan man ju tänka på hur mycketman stoppar i sig, man kan ju minska sina portioner och röra på sig mer. 

 Liknande blus här, en sådan som jag har fast blå hittar ni härFejk skinnbyxor hittar ni här  och här Har ni sett min nya spegel, det blev en julklapp som jag fyndadepå black friday, har velat ha den länge, men tyckt att den varit för dyr. Tittar man tillbaka ett år, så har jag minskat nästan 10 kg (med de två jag förlorade nu). Känns på många kläder för de sitter mycket lösare, mina skinbyxor har alltid suttit åt, men nu känns de nästan förstora.Det som jag verkligen skulle behöva är att bygga upp styrka, och jag och Olivia har planer på attgöra ett hemmagym i garaget, där finns redan en crosstrainer, en spinningcykel.Jag sulle vilja ha ett löpband, lite hantlar, sedan sätta upp speglar och kanske ställa ut en tv.Skulle kunna ta den jag har i sovrummet för den tittar jag aldrig på. Nu dags för helgjobb.Ha det gott.kram Helena 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.