När vi eldar ut skiten

Hej hej! Häromkvällen hade Olivia och jag må bra kväll,hon färgade utväxten på mitt hår, brukar göra det mellan frissa besöken,så jag slipper gå så ofta, då håret som kommer ut är grått och det växer väldigt fort,några kronor sparar jag iallafall.När jag var klar så  körde vi öronljus på Olivia, någonstans hade hon hört talas om att det var bra för att få ut vax från öronen.Det är alltså en bivaxrulle som man stoppar ner i örat och tänder eld på.Lite läskigt måste jag säga, vi la en blöt handduk runt håret och hade vatten bredvid utifallolyckan skulle vara framme.När jag tänt eld på vaxet, började det spraka i hennes öron, vaxet skulle sugas uppoch fastna i en lite behållare.  

 Ni kan tro att Doris undrade vad vi höll på med, hon släppte oss inte med blicken. 

 Hittade dessa öronljus på Hälokostbutien, kostade runt 100 lappen. 

  Ja Olivia hade inte särskilt mycket vax i sina öron, men det var säkerligen en upplevelseatt ha testat. Var det någon som var påvekad av fullmånen igår?Jag vet inte om jag var påverkad av månen eller av något annat, förjag mådde iallafall väldigt bra…  Nu är det Lördagskväll och jag får lite andhämtning tills i morgon,innan nästa arbetspass.. Nu har jag fått craving på en ny låtLet him gomed Jung och Clara Mae Vad gör ni denna Lördagskväll? Kram Helena 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.