Lite rosa också

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Bubbelroom, Ellos och Stenströms

Hej hej!

Är det varannandags väder eller? Ena dagen regnar det massor och sen kommer solen, tur är väl det, det är så tråkigt när det är lågtryck för länge.

Vi kör lite Vadstena igen, jag har ju lite svårt att inte skriva om den söta lilla staden.

Det är så mysigt att strosa runt bland de små gatorna, man kan ju tro man är i Skåne eller på Gotland. Trånga gränder med kullerstensbelagda gator. Fin belysning och massor av stockrosor eller klängrosor.

Nu när det är mycket semesterfirare ute och far, får man hålla ögonen öppna, för rätt vad det är, är det någon som vinkar och ropar. Sist var det Ann-Sofie från Örebro, som var på utflykt till Vadstena. Kul när man träffar bekanta i en annan stad.

Vadstena har väldigt många rosa hus. P bor i sitt rosa hus, men han är inte ensam och jag tycker de är så fina och passar så bra i den miljön. O jaa jag har även rosa kläder. Min rosa linneskjorta tillhör favoriterna. Min är ett par år, men jag hittade några rosa linneskjortor här och här. Den här har verkligen ett bra pris.

Gillar man inte linne är detta ett riktigt kap.

Nu väntar en helg med en massa roligheter.

Må så gott alla

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Junitjej
  juli 7, 2022

  Vilka fina bilder! Så sugen på att åka till Vadstena någon gång. Jag har aldrig varit där.

 • Tina ME
  juli 8, 2022

  Ja Vadstena påminner verkligen om Visby med sina små gränder och vattnet som alltid är nära. Ha en fin helg nu. Kram //Tina

 • christina
  juli 8, 2022

  Jättefina bilder. Håller med om vilken fin stad Vadstena är. Är på utflykt dit ibland. Vår son bor i en grannstad till Vadstena så vi brukar ta en tur dit ibland när vi hälsar på hos honom. Kram Christina

 • Lovisa Nilsson
  juli 8, 2022

  Så härligt. Vi ska ta med husvagnen och tillbringa några dagar runt Vadstena nästa vecka. Aldrig varit där men ser ju helt underbart ut.
  Tips på vad vi inte får missa?
  Önskar fortsatt trevlig sommar

  • helenavi
   juli 11, 2022

   Hej Lovisa! Vad mysigt med lite Vadstena i sommar. Antar att ni ska stå på campingen?! Det är en bit utanför men det är lätt att cykla eller ta lilla tåget in till stan. Jag tycker man ska åka till Ladugård 206. Väderstad och Sharpman. Annars tycker jag man ska strosa inne i Vadstena och kolla alla mysiga butiker och gå vid strandpromenaden. Men det finns hur mycket som helst att se om man inte bara vill ligga och sola.
   Kram Helena