Lite så här såg jag ut i veckan

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Pfg Stockholm, Lindex

och MQ

Hej hej!

Nu har jag landat i P´s kök i Vadstena. Axlarna har sänkts och jag känner mig så lugn, så BT borde må bra av det, tänker jag.

Alltså det var så vackert när jag åkte över Hammarsbron och sedan även Motalabron att jag sa att vi måste ta en promenad längs vattnet, innan solen går ner. Solen var så där härligt vacker och det var alldeles vindstilla, en vacker höstdag man kan minnas de regniga dagarna. Men jag förstår inte hur tidigt det blir mörkt. Vi ställde ju tillbaka klockan, då borde det ju vara ljusare längre, men nu är det ju mörkt vid femtiden.

Kappan hittar ni här, på rea. Långskjortan här, liknande väst här, Skinn fejk byxor här, Stövlar liknande här

Halsbandet hittar ni här och ni minns väl att ni har 20% rabatt med koden

HELENA20

Nu blir det snart asiatiskt i rosa huset.

Ha det så gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.