En fantastisk solnedgång vid Vättern

Innehåller annonslänkar

Igår när jag åkte till P, var solen fantastiskt vacker och när man känner energi av att vädret är så vackert och man inte vill missa en ena sekund. Sa jag till P, vi måste åka till Varamobaden och ta en promenad vid vattnet innan solen går ner. Så vi tog bolen direkt och hann innan solen gick ner. Jag stod verkligen och njöt av solen stranden och vattnet som kluckade. Har ni sett min story på instagram, sätt på ljudet och lyssna, så rogivande.

Jag har fått svar på mitt 24 timmars blodtrycksmätning via 1177 och det ligger alldeles för högt. 160/110 i snitt, och på natten låg det på ca 130/95, det är också för högt. Så nu får jag vänta till de hör av sig från VC. Känner mig som en tickande bomb.

Men P bestämde att nu är det dags att ta tag i träningen. Jag har ju fått FaR på recept för att komma igång en gång i veckan iallafall. Så idag åkte vi till Linköping och P sprang på springbandet i 45 minuter och jag gick så fort jag kunde utan att springa. Kändes riktigt bra efteråt.

Om jag kunde komma igång med lite träning, skulle det säkert göra gott, för både kropp och knopp. Kanske skulle köpa ett par nya träningsbyxor, de här har ju hängt med ett tag. De här som man kan ha mobilen med, så man kan räkna steg, skulle jag vilja ha. Hög midja har de också, så de hamnar ovanför magen.

Nu fixar vi och donar i Rosa huset, för i morgon, då får vi finbesök, i form av fina vänner, mer får ni se i morgon och kanske att storys på instagram uppdateras tidigare än bloggen.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  november 5, 2021

  Träligt att BT var så högt även nattetid. De får se över o komplettera din medicinering. Motion och lite vikttapp kan oxå göra sitt till som du vet. Kämpa!

 • Susanne
  november 6, 2021

  Ibland behöver man bara få ett besked sådär svart på vitt. Vi har haft kontakt via mail tidigare och jag vill bara skicka lite uppmuntran. Du får ge det lite tid bara och hitta både rogivande saker som inte stressar dig och vara aktiv på sätt som du gillar.
  Det kommer att bli bra🙂