Lyxig hudvård till lyxigt pris

I samarbete med Swiss Clinic

Hej hej!

Har en ledig dag idag. Den har tillbringats med att läka mig själv, men det ska jag berätta någon annan gång.

Nu i dessa tider, kanske man inte tänker på att springa och göra skönhetsbehandlingar. Det brukar annars vara uppskattade julklappar. Jag har ett presentkort kvar som jag undrar om jag kommer hinna utnyttja innan årets slut.

Iallafall har jag nu ett superhett tips till er som gillar hudvård eller känner någon som gör det, som skulle uppskatta en lyxig julklapp i hudvårdens tecken. Ni vet att jag tipsat om skinrollern från Swiss clinic tidigare. Har även tipsat om deras BUS, droppar och pads. Har även deras dag och nattkräm. Jag har använt deras produkter av och till i många år och jag har verkligen förälskat mig i deras lyxiga produkter, så har även Olivia gjort som tjatar att jag ska beställa hem deras produkter och det var det som fick mig att tänka på er, då jag fick frågan från er vad man kan ge till sina tonårsdöttrar i julklapp. Då är verkligen detta ett ett hett tips.

Jag har ett supererbjudande till er som gäller idag 18/11 -19/11, så till i morgon kväll har ni 50% rabatt, ja ni läser rätt, 50% på hela deras sortiment när ni använder min länk och skriver

HELENA50

Vill ni läsa mer om någon specifik produkt kommer länkar här. Skinrollern kan ni läsa om här, Bus här, Hudvård här, Tandblekning här Hår, fransar och bryn här Masker här

Det finns massor av tips till alla, även männen och mormor. Så en lyxigare julklapp till ett lyxigare pris kan jag nog aldrig erbjuda mer.

Så vill ni börja innan Black Friday och få de bästa produkterna så välkomna att använda min rabatt, men som sagt den gäller bara tills i morgon kväll. Här är länken ni ska använda.

Nu står renbäddning och städning på schemat, vad gör ni?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Milla
  november 19, 2020

  Det var knasigt, jag fick aldrig upp nånstans där jag kunde ange rabattkoden. Läste att man ska få upp ”presentkort” i kassan men kom inget. Nu handlade jag några masker (gillar dem!) till 40% så det blev ju rätt bra ändå 🙂 men det är alltid lurigt att veta i vilket steg som rabatten ska anges. Kram Milla

  • helenavi
   november 19, 2020

   Det var märkligt, använde du min länk! Har sett att det funkat för andra och den ska gälla hela kvällen ut. Jag skulle maila dem och påpeka att det inte funkade, så måste de väl kunna lägga in rabatten i efterhand. Kram Helena

   • Milla
    november 19, 2020

    Jo det gjorde jag men dök aldrig upp nåt ställe att ange presentkortskod. Det är ingen ko på isen – 30 kr av eller till , var kanonpris ändå måste jag säga. Ska nog börja köra med skinrollern jag redan har, glömt bort den. Kör mest med ordinarys produkter just nu men får inte glömma vad man har i gömmorna. Har gett mig den på att göra slut på allt jag har av hårprodukter, Crèmer o grejs innan jag köper nytt och rackarns vad det räcker länge! 😀. Kram på dig