Vad ska ni kolla efter?

Innehåller annonslänkar till

Mio, Ellos, Nordic Nest.

Godmorgon!

Vaknade till en klarblå himmel och en sol som är på väg upp. Blir nog några timmar med vackert väder. Ska gå en långpromenad med Doris innan jag åker och jobbar. Vet att jag kommer arbeta med covid patienter och kommer ha både munskydd och visir på mig. Man är rätt slut och väldigt varm när arbetspasset är slut, så kan jag förbereda mig med en massa frisk luft innan, kanske jag orkar mer, tänker jag.

Vet ni?! jag fick ett paket igår och när jag öppnade det kunde jag inte förstå monteringsanvisningen, men när jag studerat den ett tag, fick jag se att den viktigaste delen fattades, hur kan man missa att packa i den, från fabriken dessutom. Fick sitta väldigt länge i telefonkö, trodde jag ringt Telia, som alltid har lång telefonkö, men detta var ett möbelföretag, så antingen var det många som hade liknade problem eller så kanske de hade fika paus…….

Tjejen som svarade hade aldrig hört något liknande, men skulle undersöka saken och återkomma. Nu ligger det två stora paket som jag inte vet om jag ska skicka tillbaka eller om jag får delen som fattas och tar en massa plats. vart så himla misspeppad i går, så mitt humör sjönk några nivåer.

Som jag berättade igår har jag redan inhandlat några julklappar innan Black Friday, men kommer ha koll på några saker som jag tänkt köpa till mig själv. Bla annat den här, nästan alla mina verktyg har gjort sitt så det är dags för en ny, men den här är lite dyr så jag hoppas verkligen att den kan vara nedsatt något. Skulle behöva ett par nya skidbyxor också, för förhoppningen är att man ska få åka skidor någon gång i vinter.

Jag har faktiskt börjat pynta lite smått, varför vänta. Lika bra att njuta nu.

Är man sugen att fynda Elflugan men ca 25% rabatt, kan man göra det här, en annan liknande modell som det är 20 % på hittar ni här, btw så är det rea på all julbelysning just nu. Annars en liknande elflugan, men både mindre och billigare hittar ni här. Manschetterna till ljusstakarna hittade jag här

Dags att sätta fart så inte denna förmiddag springer iväg för fort.

Ha det, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Milla
  november 20, 2020

  Jag brukar alltid kolla efter objektiv till min Olympus men nu vet jag inte vad jag vill,ha för typ. Har ögonen på lite möbler med men känner att det ofta inte blir så stor rabatt på priser som ändras rätt ofta. Kan tipsa om sportshopen.com – har handlar de mesta av min sportkläder där på sistone, privärt! Kram

 • Maria
  november 20, 2020

  Hej Helena
  Ja,då var det dags att dra på sig ansiktsmasken igen.
  Vi får hoppas att alla följer rekommendationerna så vi slipper jobba dubbelpass,bli utbeordrade och få den semester som drogs in för oss i somras.
  Kram