Matchi matchi

Posted on

Innehåller annonslänkar till Gina

Hej hej!

Det kommer bli en fin dag idag, sjunger Tomas Ledin i en av sina låtar som jag hade hoppas få höra i sommar, men nu är hans turné stoppad pga av detta corona, som jag är så trött på. Men iallafall så kommer det bli en fin dag idag.

Jag skall strax gå och lägga mig efter nattjobb och jag är så sjukligt trött så jag vet knappt vad jag heter. Har ställt iordning fläkten som kommer få gå så jag inte svimmar av värmeslag i sovrummet.

Men hörrni hur fint är det inte med vallmofält, alltså jag blir helt kär varje gång vi passerar ett vallmofält och önskar att det gick att plocka med hem, men av erfarenhet så vet jag att det inte går, så man får väl njuta av att fota de fina blommorna

Det är ju inte så vanligt med vallmo i Närke, så jag passar på att njuta av de fina blommorna när jag är hos P. Vi hade cyklat iväg på en liten utflykt och hamnade i detta fina fält. Så himla fint.

Tyckte att jag matchade så himla bra till blommorna med min top härifrån, svarta shorts finns bl a här.

Nej nu väntar kudden på mig. Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Inger
    juni 23, 2020

    Så underbart vackert. Vet inte om jag nånsin sett ett sånt hav med vallmo. Du är inte dålig på att matcha du. Kraaam Inger 😀

  • Åsa Aabakken
    juni 24, 2020

    Vilket härligt fällt, nästa år skall jag så vallmo vid mitt sommarhus. Jättefin tröja ❤️. Mvh Åsa