Inte bara kontorsmöbler

I samarbete med AZ design

Hej hej!

Hur har ni det ute i sommar Sverige?

Min inrednings ådra har legat i ide en längre tid. Lite tråkigt kan jag tycka, eftersom jag tycker inredning är kul. Jag är kanske lite ombytlig av mig, så på det viset är det väl bra att jag lugnat mig lite. Nu när det är sommar och man är mer ute än inne, blir ju möblerna ute allt viktigare. Vid poolen har jag ett väldigt slitet matbord och rottingstolarna känns jättegamla.

Satt och surfade runt och hittade ett runt bord med stolar till och kände att det är ju mycket trevligare än ett avlångt bord. När man sitter kring ett runt bord kan alla vara med i samtalet på ett mycket lättare  och trevligare sätt.

Sidan jag ramlade in på var en sida som visade sig ha kontorsmöbler till bästa pris,men det visade sig att de även har möbler som passar för oss privata som inte behöver kontorsmöbler, utan bara vill fixa till hemma, med nya möbler. Man brukar ju stirra sig blind på de stora möbelkedjorna, men nog fanns det mycket att hämta inne hos AZ design.

Har man hemmakontor eller ett vanligt kontor, kan man hitta bra höj och sänkbara skrivbord, viket måste vara det optimala om man jobbar med administrativa arbetsuppgifter och sitter vid en dator hela dagarna, allt för att slippa rygg och höftsmärtor, sedan blir man tydligen mycket mer effektiv när man står och jobbar.

Idag är en supersommardag, och jag är ledig, hur bra känns inte det att kunna träffa in sin lediga dag och få detta pangväder.

Kommer inte röra mig mer än till poolen, köket, toaletten och till slut kanske hitta lite skugga.

Vad gör ni en dag som denna?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    juni 25, 2020

    Covidmunderad för provtagning, svettigt värre…