Min Alla hjärtans dag

Tänkte berätta om min Alla hjärtans dag, som började med att jag åkte till mina barnbarn och lämnade varsin alla hjärtans dags present. Milian fyller ju år denna dag också, men honom ska vi fira i morgon Söndag. Färden fort satte till Vadstena, och vidare till Väderstad och centralkonditoriet, där det blev en lättare lunch, sedan blev det en tur runt östgöta slätten och vidare runt Omberg med utsikt över Vättern. Hade ingen aning om denna fantastiska väg med en så fantastisk utsikt så jag trodde jag var nere i Skåne.

Massor av små rum man kan sitta vid.

I Väderstad kan man även köpa skaldjur av finaste kvalitet.

Senare på kvällen hamnade jag på Klosterhotellets spaavdelning, vilket mysigt ställe, det ända tråkiga var att det var massor med folk där och en del var kanske lite överförfriskade, men helt klart ett av de bästa spa jag varit på,

och man kan boka dagspa där om man inte vill sova över.

När man fått sitt skåp, väntade en morgonrock, handduk och tofflor.

Flera olika pooler och två olika bastu, sedan fanns ett vilrum med öppen spis och spabad utomhus också

I kvällens erbjudande ingick ett varsit glas champagne.

Ja jag kan bara säga att jag är rätt överväldigad på alla vis, en fantastisk dag på alla sätt och jag är så tacksam.

Hoppas ni andra hade en bra dag?!

Kram på er! Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Görel
  februari 15, 2020

  Åh Helena! Kan tänka mig att du har haft en fantastisk dag😊Väderstad konditori är verkligen mysigt och Omberg är Jättefint även om det kanske just i februari inte visar sig ifrån sin bästa sida, hoppas du får möjligheten att göra om resan i maj- juni då det är som allra vackrast! Vadstena är en liten mysig stad och att åka dit när klosterliljorna blommar är magiskt.

 • Annalena
  februari 16, 2020

  Ett tips till nästa gång Ombergs turisthotell, finns även en resturang i väderstad.med hemlagad buffe, jag kan rekomendera båda,mina favoriter.

  • helenavi
   februari 16, 2020

   Hej Annalena! Restaurangen i Väderstad har jag varit och det var verkligen mysigt och turisthotellet åkte vi bara förbi denna gång, men nästa kanske vi stannar.
   Kram Helena