Sommar eller vinterhus

Hej hej!

Jag märker att många köper sommarhus i Sverige eller Spanien, men ser också att det är lika populärt att köpa vinterhus i närheten av någon slalombacke. När vi var i Lofsdalen förra helgen fick vi en rundvandring i alldeles nya bostadsrätter som fanns i tre olika storlekar och man kan köpa dem helt inredda med möbler och allt efter en inredare Nina Wenker gjort det så mysigt.

Bostadsrätterna finns i Medium, Large och Xtra large och alla hade nära till liftarna och en vidunderlig utsikt över sjön. Alla tre husen har öppen planlösning och alla husen har loft uppåt eller nedåt. Bastu och braskamin finns också.

I mellanhuset var det två sovrum ett där nere och ett på loftet, och där fanns tre bäddar + ett allrum som man säkerligen skulle kunna göra om till sovrum. Det var det huset jag föll för mest faktiskt

Lofsdalen blir större och större och man satsar stort på att bygga ut både backar och med fler hus. Flera restauranger finns det och sportaffär och inredningsbutiker, för dem som gillar det. Det ryktades även om en champagnebar, i dagsläget fanns en skybar med ett Macmyra lagerKan tänka mig att det är lika fint här uppe på sommaren då finns fina vandringsleder och cykelleder. det finns även gott om björn på sommaren, tur de sover på vintern, hua för att möta en björn.

Är man intresserad av att veta mer om Lofsdalen och dess hus så kommer ni till Lofsdalens fastighetsbyrå här och Höglandets Brf här

Här har vi sportlov denna vecka, och det finns inte en gnutta snö, gissar att många tagit sig mot mer snörikare ställen och det skall jag också göra, fast då står inte skidåkning på schemat, utan något helt annat.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.