Mitt Alla hjärtans barnbarn

Innehåller annonslänk till Gina

Hej på er!

Helgen har gått i ett rasande tempo och jag var helt slut när jag kom hem igår eftermiddag. Var tvungen att sova lite middag för att orka vara vaken till kvällen. Var och firade Milian som fyller på alla hjärtans dag men firades i går Söndag och det bjöds på mat och kaffe med en massa gott till.

Att han hunnit bli sex år är en gåta, hur kan tiden gå så himla fort undrar jag, det var ju inte längesedan han var nyfödd. Denna fina kloka killen med det varmaste hjärta man kan tänka sig fick en massa lego i present, sedan hade han önskat sig pengar och det tyckte mormor var bra för då kunde jag sätta in pengar på hans konto.De har ju ett överflöd av leksaker.

Nathalie hade som vanligt bakat en massa gott, ni kommer till hennes blogg, Villa Sjöliden här

Hon tipsar alltid om en massa modenyheter, blandat med sitt vardagliga liv som småbarnsförälder. Vi gillar ju kläder både hon och jag, hennes blus är från Mango och jag har kollat ut en annan som jag ska spana in hittar ni här. jag har en kortresa framför mig nu i veckan och då är det alltid kul med något nytt.

En nöjd och glad kille och lilla flisan är lika glad hon

Här väntar en vecka med både jobb och trevligheter, så en blandning av allt som gör livet gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.