Mormor får pluspoäng

Innehåller annonslänkar till Röhnish,

Lexinton och Åhlens

Hej på er!

Nu har barnbarnen varit har sedan i Söndagskväll och det har gått för runt kan man säga.

Igår tog barnbarnen och jag bilen som jag packat med bob och pulka och åkte till Vinterlandet som ligger två mil bort. Jag pratar om Ånnaboda som ligger i Kilsbergen, där var det vinter kan man säga.

Flera vänner var där med sina barn, så det fanns barn att leka med, samtidigt som det fanns vuxna att prata med. Barnen sprang upp och ner i ett par timmar innan de gav sig. De hade så himla roligt tillsammans.

På kvällen blev det spabad med en massa gott och senare Sune i fjällen.

Idag kom min kollega/vän med sina barn och barnen fortsatte gårdagens lek, fast nu i lekparken och senare fick de värma sig i spabadet.

Nu får vi verkligen nytta av våra varma jackor. Dom är verkligen sköna när vintervindarna viner. Vi har inte likadana men de är av samma märke. Min är lite längre än min väninnas, men hon har luva på sin. Båda är på rea. Min finns här och Sofias finns här. Får alltid frågor var jag köpt min. Sofias mössa finns här men den här som är på rea är riktigt snygg tycker jag.

Vi kom på att det är Trettondagsafton idag, eftersom barnens pappa kom lite tidigare och hämtade barnen som inte alls var sugna att åka hem. Nu väntar en kväll med noll planer. Så det blir bara att ta det lugnt.

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Catarina
  januari 6, 2021

  Hej och god fortsättning på 2021!
  Blir så himla sugen på spabad varje gång du lägger ut bilder på era bad. Nu har vi pratat om att slå till och tänkte därför be om lite råd. Vilken storlek har du och något speciellt man ska tänka på?
  Önskar dig en bra trettondag !
  Catarina

  • helenavi
   januari 7, 2021

   Hej Catarina. Vårt spanad har några år på nacken. Min fd man jobbade med att serva alla sorters spabad och jag vet att han fördömde kinabad som han kallade vissa bad. Jag har ett amerikanskt bad från Artesian spa. Det har aldrig krånglat, inget har gått sönder på alla år och jag vet att mitt ex valde det märket just för att det skulle vara bra kvalitet. Det jag tycker ni ska tänka på är vad ni ska ha badet till. Är det för familjen, hur många ska bada och hur stora är barnen. De måste isåfall kunna sitta, så då måste man tänka på stolsdjupen. Är det mer en tanke på att bada när man har fest, då kanske man ska ha bara sittplatser och inga liggplatser. Det bästa är om inte stena är så djupa. Lite råd som jag tänker och fått lära mig. Lycka till kram Helena

   • Catarina
    januari 7, 2021

    Tusen tack för info!
    Bra saker att ta med och tänka på, tanken är ju att det först och främst är till för oss, min man och mig( barnen är utflugna) men vill ju även kunna använda det när vi är fler och gissar att vårt första lilla barnbarn (när hon blir lite större) också vill bada. Jag vill ju också ha pluspoäng som mormor!
    Blev sugen på kreolsk gryta, det får det nog bli i morgon. Tack för receptet!
    Ha en forts bra kväll!
    Kram Catarina