Mysigt på balkongen

Posted on

Innehåller annonslänkar

Heej!

Vaknade med rejält ryggont, inte som i början på månaden när det högg till utan mer som en jättekraftig träningsvärk. Kände häromdagen på jobbet att det blev jobbigt för min rygg och jag visste inte riktigt vad som var skönast, att stå eller sitta, men i natt slog det till, gjorde jätteont att ligga, så idag blir det iflammationshämmande och så ska jag försöka hålla igång lagom mycket. Jag har haft bäckenledsinflammation tre gånger tidigare och jag känner igen det onda och dit vill jag inte igen. Har stretchövningar som jag gjorde då som jag får jobba med intensivt nu.

Häromdagen var jag hos väninnan som köpt sig en ny lägenhet, tänk att få flytta in i en helt ny lägenhet som ingen annan bott i. En fin balkong har hon också med utsikt ner på poolområdet som alla boende får nyttja.

Jag har alltid tyckt att det verkar så mysigt att få göra i ordning en balkong, så den blir riktigt cozy, med filtar, kuddar, massor med växter och mysig belysning. Har en hel mapp på Pinterest med mysiga balkongbilder,

This post contains adlinks from AdviralSoffmodul Hörn / Soffmodul / Soffbord / Solcellslykta / Kruka / Vattenkanna / Kuddfodral Linne / Pläd / Knot Kudde / Trädgårdsslang / Munstycke / Ljusslinga Med Glödlampor

Idag blir det en dag i solen,, innan helgjobbet, bäst att passa på.

Ha en bra dag, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.