Innehåller annonslänkar till Bubbelroom, asos

och chimieyewear

Hallå!

Men vilka härliga dagar jag fick på min ledighet, kändes nästan som att sommaren kommit för en stund. Idag däremot är det kallare och det känns mer som vår igen. Men jag har fått mycket gjort. Poolen är rengjord, efter att jag råkade ha i en massa frökrukor i poolen. Hade ställt dem under pooltaket för att det skulle bli som ett drivhus, men glömde visst bort att de stod där när jag drog bort taket, så allt hamnade i poolen. Alltså hur mycket sand och jord kan det bli av tio småkrukor, jo massssor. Har städat, dammsugit och då också passat på att skura kanterna som hade riktiga vattenfläckar, men nu är den ren. I början var vattnet alldeles grönt, men nu är det blått och fint. Den enda som inte gillade detta var min rygg, för den har protesterat de luxe, så nu går jag på Voltaren för att överhuvudtaget kunna röra mig.

Det blev även premiär och sitta ute och äta, alltså den här tiden är verkligen den bästa. Har kunnat ha bikini på mig båda dagarna, så jag har fått en föraning om vad som komma skall.

Min fina strandklänning fyndade jag på Malta i somras, men den här är minst lika fin. Annars finns det svarta lite överallt. Här finns en annan variant som också är fin. Måste inhandla ny bikini i år, min älskade bikiniöverdel har blivit för stor, så jag behöver en mindre. Tror dock inte att min finns kvar längre, men den har verkligen varit en favorit i många år nu. Tuffa solisar hittar ni här

Eftersom detta blir mina lediga dagar så blir det min helg, kan man säga och sol värme ledighet, så passar det väl ypperligt med lite Cava och färsk sommar frukt.

Färsk lax med en massa goda grönsaker sätter smakerna rätt i munnnen.

Testade Mannerstöms vita vin och det passade väldigt bra till detta.

Maten blev klar rätt sen så det var skönare att sitta i uterummet och äta, eftersom det var alldeles för kallt när solen försvunnit bakom träden.

Nu laddar jag för helgjobb och hoppas ryggen håller.

Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Anna-K
  april 24, 2020

  Var försiktig och vila ut lediga dagar kan tänka mig ni har hektiska dagar på jobbet? Du är viktig i ditt arbete så ta det vackert 🙂 Såklart du ska njuta av fina dagarna absolut.

 • Ulrica
  maj 2, 2020

  Åh jag kan riktigt tänka mig att hänga där på din altan i solen.. faktiskt bland de mysigaste villaträdgårdarna jag någonsin sett!!
  Och du… din strandklänning är så jädra snygg 🙂
  KRAM