Nytt soffbord

Innehåller annonslänk till soffa direkt

apoteket och careofcarl

Hej på er!

Ja det blev ett nytt soffbord. Var verkligen sugen på en förändring och jag tänker efter väldigt länge nu innan jag köper något och just nu är jag så himla nöjd med mitt vardagsrum. Och det finns knappt inget vitt längre, för det känns så gammalt och förlegat. Sedan vill jag för den skull inte inte ha det för mörkt. Så nu har jag vita väggar ljust golv. Möblerna går i mörkt brunt förutom soffan som är i färgen petrol och det är jag helt nöjd med. Känns så ombonat.

Soffbordet hittade jag här och jag kan säga att det är väldigt mycket billigare än originalet som ligger runt 14 000 kr. Men jag är nöjd och bryr mig inte fall det är äkta eller inte.

Till något helt annat. Kan man köpa byxor i julklapp till mannen. Känns så himla svårt. Skulle vilja att han hade ett par sådana här i sin garderob. Han har inte så mycket svart i sin garderob, men är det något som tar fram hans färger och gör att han får en tuffare attityd så är det svart. Jag har fått honom att köpa en svart sådan här och den passar han så sjukt bra i. Men skulle vilja att han även bar svart nedtill. Får kanske jobba lite på det……..

Märkte ni att solen var framme idag? Här var det blå himmel ett bra tag så promenaden med Doris gjorde att jag kunde tanka lite D vitamin, som det varit en bristvara på väldigt länge nu. Äter ni D vitamin? Jag äter den här som ger ordentligt med D vitamin. Många ger ju inte tillräckligt av vad som behövs. Nu ska jag kolla in en ny serie som jag blivit tipsad om. Virgin River, på Netflix. Någon som sett den?

Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Ulrica Hållén
  december 17, 2020

  Snyggt!
  Jag håller nog kvar vid våra vita möbler ett tag till :). Det ger det ljus jag vill ha inne när man bor i mörka skogen *fniss*.
  Jag skulle inte kunna köpa byxor till min man, men det är ju så himla olika beroende på personlighet. Din man kan ju vara precis tvärtemot min och bli superglad när du shoppar kläder så kör på bara :).
  Jag och Micke har tillsammans tittat på Virgin River och båda gillar den jättemycket så i alla fall vi rekommenderar den :).
  kram på dig
  Ulrica

 • Milla
  december 17, 2020

  Virgin river är mysig, såg första säsongen när jag var sjuk en gång och nu har jag sett avsnitt 1 av säsong två. Får se sånt självsäker glömmer ta mig tid 😀. Idag hade vi soluppgång med röd himmel hemma! Har min dotter hemma nu fram till jul, hon jobbar från vårt hemmakontor, mysigt och jag har tagit lite jobbtimeout av en jobbig anledning.. jag äter D-vitamin året om pga av benskörhetsmarkörer (cellgiftsbiverkning) men annars så kan man tyvärr inte tanka d-vitamin alls den här tiden på året även om man är ute. Tror det är framåt mars som ljuset o solen är tillräcklig för just den grejen. Men frisk luft är ju alltid bra! Kram Milla 🌸

  • Ida
   december 17, 2020

   Precis, solen ger inte D vitamin här i norden på vintern utan bara under april/maj till augusti/september. Så superviktigt att vi äter tillskott på just D vitamin =)