När man äntligen får gå på klinikfest

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Lyko

I fredags vankades det klinikfest, och är det något jag gillar så är det att få klä upp sig och gå på en riktig fest. Jag blir alltid lite pirrig och förväntansfull när det ska bli festligheter och jag har alltid humöret på topp. Jag är nog en liten festprinsessa som springer runt och pratar med alla och gillar att dansa, åh vad jag tycker det är kul att dansa, tror jag stod hela kvällen på dansgolvet, när musiken väl satte igång. Ni förstår ju när 120 stycken från vår klinik är sugna på att dansa, då kan det bli riktigt kul.

Gästen gör festen, eller hur?!

Innan festen började, så gjorde jag mig iordning hemma, med att måla naglarna röda, fönade håret rakt och körde med min locktång som gör lite så där lagom lockar. Locktången jag använder hittar ni här, just nu med 20% rabatt. Min klänning hittar ni på superrea här

Nagellacket heter så här

I lördags morse kändes det som att jag hade haft väldigt roligt kvällen innan, om ni förstår vad jag menar? Men lite kaffe och rejäl frukost gjorde susen, så när det var dags att åka till jobbet var jag fit for fight, värre för dem som började 06.55 på morgonen.

Nu väntar en ledig dag i morgon, hoppas vädret fortsätter att vara fint.

Gillar ni att gå på fest?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Evamarie
    september 26, 2022

    Hej lägg gärna till koden för klänningen en gång till. Det var någon fel.
    Tack för en härlig blogg!