När mörkret kommer

Innehåller länkar till

Ellos och Mio

Hej på er!

Nu när klockan ringer på mornarna är det väldigt mörkt ute, man funderar lite varför i herrans namn ska jag upp nu, mitt i natten, innan man kommer på att jobbet kallar. Det har gått alldeles för fort. Nu måste man ha lamporna på, på kvällar och mornar, i alla fall i de rum man är. Jag har LED lampor och de drar knappt ingenting.

Det är ju inte så ofta jag visar inredning längre och det handlar nog mest om att det ser exakt lika dant ut som för fem år sedan, om inte längre än så. Jag kom till en gräns när det inte var lika roligt att hålla på att ändra hemma hela tiden. Trender kommer, trender går, och någon gång måste man sluta, i alla fall insåg jag att jag ville det. Sedan köper jag gärna några nya kuddar eller ljuslyktor när andan faller på.

Mina sänglampor har varit omaka i flera år, sedan den ena föll i golvet. Det var när min dotter ändrade om hemma och hon skulle byta sina sänglampor som jag tyckte var superfina och frågade om jag fick ärva dem, som jag fick lust att byta dem.

Var dock tvungen att köpa nya lampfötter och jag tog samma som dottern hade och passade på när det var rea, ni hittar dem här.

Sänggavel här

Tyvärr vet jag inte vart varken lampskärmen eller överkastet som jag också ärvde av min dotter, är ifrån. Men liknande överkast hittar ni här, och gråa och vita lampskärmar här

Ni hittar dotterns blogg här

Nu mot jobbet, kolsvart ute.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.