När man blir ingen.

Innehåller annonslänk till Mio

Heej!

Rubriken är nog inte riktigt så dramatiskt som det låter. Men igår när vi var i Linköping för att kolla soffor. P måste köpa nya, hans son ska ta hans gamla då han fått en gammal fin lägenhet i Linköping. Ni vet en sådan där med kakelugnar, burspråk och fina golv. Ja han är bara 19, men en riktig affärsman på alla vis. Så efter långt och idogt letande så fick han en superfin lägenhet mitt i centrala Linköping.

Han ville så gärna ha sin fars soffor och inte P emot, då fick han ändan ur vagnen och köpa nya, Sagt och gjort var vi på en massa butiker och provade soffor och till slut slog han till och det kommer bli så himla bra. Vill ni tjuvkika så är det denna och han fick 14000 i rabatt, inte illa.

Men allt blev inte lika bra, för när han skulle ta fram plånboken, så var den borta. Vi tog förgivet att den fanns i bilen. Men efter att ha gått igenom den 110 gånger, gick han in i butiken igen och kollade alla soffor. Likaså åkte vi tillbaka till alla butiker vi varit, men den fanns såklart inte.

Japp det är nu allt måste spärras, och när man inte har några kort blir ju livet inte så enkelt. Han skall dessutom på jobb långt upp i Sverige på måndag utan både kort och legitimation. Hur sjutton ska det gå till. Pass och swish, klarar man sig med det?

Tur han ändå har ett pass. Vet när jag tappade mitt körkort och passet hade gått ut, då tänkte jag att jag är ju ingen, hur sjutton ska jag få ut ett nytt körkort och pass. Nu hittade jag körkortet under kassan på Ica, men om jag inte gjort det. Tänk hur anonym man blir och livet blir väldigt svårt.

Ingen snö i Vadstena ännu! Såg att det snöat jättemycket inte så långt härifrån. Idag ska vi fixa adventsgran och gå på julmarknad i Vadstena, så då kunde det gärna få dingla ner lite snöflingor.

Vad skall ni göra i helgen? Har ni tips på fina julmarknader runt om i Sverige?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  november 27, 2021

  Fy vad tråkigt med plånkan! Mitt kort som jag handlar på nätet med har kapats och de har åkt uber i GB för tusentals kronor 😱 . Hoppas att han inte blir av med några pengar.

  • helenavi
   november 27, 2021

   Men fy vad tråkigt! Hur upptäckte du det? Vet du var det blev kapat?🤔🤬