När man smakat av årets glögg

Innehåller annonslänkar till

Nordicnest och ellos

Hej på er!

Alltså hur mörkt är det inte, känns inte som det någonsin blir ljust ute, särskilt inte när det är grått och mulet. Igår när solen sken, fick man ändå känslan av att ljuset finns där bakom någonstans. Jag har faktiskt tagit fram en adventsljusstake i sovrummet, men den är inte så julig, och det blev himla mysigt.

Vi provade även årets glögg igår, samtidigt som vi spelade julmusik och kollade julfilm, varför vänta, lika bra att gå in i adventsdimman, så man kan njuta redan nu och förhoppningsvis glömma pandemin för ett ögonblick.

ERNST glöggpanna är ny för i år, den finns bl.a. här, glögglasen med filt runt finns på rea här Hyacintvasen här

Vad tyckte vi om årets glögg? Den hade en påtaglig smak av mynta i början, sedan slog grönt te igenom, och det är precis vad som utlovats. Helt ok, men inte direkt den klassiska julsmaken, som jag nog gillar bäst ändå.

Vi kollade på ”Jag kommer hem igen till jul”, med Peter Jöback, en tragisk film som ändå hade ett bra slut, men som visar att det finns en massa under ytan som man inte anar.

Idag har vi rengjort mitt badrum som jag har i källaren. Vi använde Kärchers ångtvätt för att rengöra alla fogar. Har funderingar på om jag ska måla i fogarna i en annan färg, eftersom jag ska sätta dit en svart industrivägg och då kanske det passar bättre med gråa eller vita fogar. Idag är fogarna beige till vitt kakel. Någon som har erfarenhet av att måla fogar?

Är det svårt, är det hållbart?

Ha en mysig söndagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Ingela
    november 15, 2020

    Vad jag vet ska man inte måla fogarna man stänger in fukten då

  • Butta
    november 16, 2020

    Det finns en fogpenna, kolla måleributiker, men det håller inte i evighet, tyvärr (har provat)! Jag har sett inredningsbloggar där de krafsar ur en liten del fog och fyller på med nytt. Vet inte om det är tillrådligt eller om det fungerar, men kolla med måleributiken! Jag fick senare en vattenskada så min fog är fin idag;)