Ut med det gamla

Innehåller annonslänk till Ellos 

Heej! Jag är fortfarande väldigt dagvill, har inte kommit in i vardagen än,lever kvar i ett vacuum efter alla helgdagar. Nu är min jul nästan helt borta, lite adventsbelysning kvar. De ryker idag, men jag minns inte vilka lampor jag hade i alla fönster,men de ligger ju nere i källaren, så det är väl bara att hämta upp och placera ut. PÅ tal om det, så tog jag tag i att börja rensa i källaren förra veckan.Gamla lampor, krukor, gamla färgburkar och en massa sladdar åkte jag med till tippen.Så himla skönt och jag har fått energi att rensa ut så mycket gammalt som bara går.Tar lite i taget, men källaren som verkligen har varit ett förråd där det samlats det mesta ”som är bra att ha” som visat sig att det aldrig behövts, ska nu rensas bort.  2020 ska bli bästa starten på ett nytt decennium. Den har redan fått bästa starten och jag hoppas det fortsätter så.Ser allt väldigt ljust just nu, så det är bäst att rida på den vågen. 

  Krispiga tulpaner och små pärlhyacinter har hittat hit. Hade dock rensat bort så många krukoratt jag hade svårt att hitta en kruka till pärlhyacinterna, men hade en kvar…  Här är en kruka som iallafall fick vara kvar, man kan ju inte slänga allt.  Lyssnade på Tv4 nu på morgonen där de pratade om hjärtinfarkt och det är alltid spännande att höra vad de säger eftersom jag jobbar med den patientgruppen.Man vet att högt blodtryck är en stor bov, men att det finns många andra riskfaktorer.övervikt exempelvis och nu sa de en sak som är viktig och det var att det är inte farligt med en lagom övervikt om man rör sig och tränar, däremot att vara smal och inte träna är farligare,så det bevisar ju att träning är det absolut viktigaste, så det ärdet jag måste jobba hårdare med. Promenader får jag varje dag,men måste få in mer styrketräning i mitt liv. Dags att ta tag i dagen innan kvällsjobb.Solen lyser in i vårt vardagsrum, så det blir en fin dag.Kram Helena  

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.