När vi fick besök

Posted on

Innehåller annonslänkar till Hm och Bubbelroom

Heej!

Vilken underbar helg hitintills. Solen strålar och det är så gott som vindstilla. Visst känner man kylan från Vättern, men inte alls så farligt. Min kära vän och vapendragare Katarina m familj, hade tagit husbilen till Vadstena, som de gör varje år. Vi tog våra cyklar och cyklade för att hälsa på dem. De hade fått bästa strandplatsen för sin husbil, annars var det verkligen fullproppat med andra husbilsägare som ville besöka vackra Vadstena denna helg. Vi tyckte dock de kunde lämna sin strandtomt en stund för att sitta hos P på hans uteplats. Det blev bubbel och lite annat gott som jag inte hann fota. Men så skönt att kunna sitta ute även sent på eftermiddagen. Vi hade mycket att babbla och prata om, så det hann bli rätt kyligt innan de gick till sin husbil med bästa läget.

Eftersom helgen skulle bjuda på fint väder smidde vi planer för att kunna ses även på Lördagen, men det får bli ett annat inlägg. För nu har min kock råddat med fin helgfrukost till mig.

Idag blir det kjol minsann, kanske kan man få bort lite av den grådassiga tonen, mina ben fått av brist på sol. Jag älskar min leokjol som varit med ett tag, leokjolar hittar ni bla här och här

Ha det så bra och njut av uteliv och sol

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.