Samma som förra året

Posted on

Innehåller annonslänkar till Ellos Åhlens

Busnel

Hejsan!

För ett år sedan skrev jag det här inlägget, då kunde jag aldrig drömma om att det är samma läge i år. Jag trodde alla skulle vara vaccinerade och att viruset skulle ebbat ut. Med tanke på att det är många som ändå blivit vaccinerade och många har haft viruset, borde det snart vara ett bättre läge tänker jag. Men den stora massan mellan 18-60 år, är ju de som rör på sig mest och vill göra flest saker. Det kan vi ju göra också, bara vi tänker till. Sveriges natur är ju fantastisk, så mycket fint att se och upptäcka. Helgen kommer bjuda på fint väder, så det kan nog bli många picknickar ute i det gröna. För nu börjar det verkligen grönska. Men jag jämför med förra året och då hade våren kommit mycket längre. Ser även på min elräkning att det var varmare förra året, för elen har varit mycket dyrare i år. Något annat jag också ser som ändrat sig från förra året är att vågen pekar rakt upp. Kläder jag hade förra året, främst byxor får jag absolut inte på mig längre. Lite sorgligt, för jag hade ju tappat nästan sju kilo efter skilsmässan. Jag törs inte väga mig, men jag känner ju på byxor eftersom de plötsligt blivit för små. Lite kul att kolla på gamla bilder, för den här klänningen hade jag glömt bort att jag hade. Det är en riktig favorit, tyvärr finns inte den kvar, men som kjol med nästan samma mönster hittar ni här och kavajen hittar ni här, den hoppas jag snart kunna använda, men det ar liksom varit för kallt.

Den här helgen är jag i Vadstena och blir bortskämd. Jag hoppas på att solen skiner och vi kan vara ute mycket. Tänk förra året hade vi redan tagit en tur med båten, nu är den inte ens ilagd.

Jag letar ju efter klänning till studenten och jag visade er en som många av er tyckte jag skulle köpa, men nu jag hittade precis den här, den var väl söt?! Har ju blivit ett stort fan av ljusblått. Skulle kunna ha hela garderoben i ljusblått, iallafall till sommaren. Den här omlottklänningen var ju också hur söt som helst.

Nu ska vi ta en promenad med Doris ned till havet. Ja kanske inte havet men Vättern, men jag brukar säga havet, för jag tycker nästan det känns som vi är vid havet.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  april 30, 2021

  Jag är väldigt intresserad av var skorna du har till prickiga klänningen är från. frågat tidigare men du har kanske missat att svara. Ja nu är man rejält trött på covod sedan en tid tillbaka men kanske det är som vikatigast nu att hålla i o hålla ut. Hur går det med studentplaneringen? Hoppas du delar det roliga med oss, jag älskade planera till studenten. Valborgskram!

  • helenavi
   april 30, 2021

   Hej hej! Skorna är från scorett, men det är ju ett par år sedan. Kram