Nästan som utomlands

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Kappahl, Åhlens

Hej hej!

I förra veckan när jag var ledig och det var så himla fint väder, då passade vi verkligen på att vara ute med båten. Vi tog med oss matsäck och åkte ut till ön Fjuk. Det är så himla fint där och det finns både grillplats och utedass, så det är perfekt att ligga där en hel dag och sola och bada. Jag har verkligen längtat dit i vinter, för det känns nästan som man hamnat i Kroatien, med det klara vattnet och alla stenar. Ett riktigt paradis i mina ögon

Hörrni vilket väder det blev i förrgårkväll. Vi skulle precis lägga på laxen på grillen, då det började regna, så vi satte oss i poolhuset. Där fick vi sitta väldigt länge, för himlen öppnade sig och det regnade och åskade som jag aldrig varit med om tidigare. Jag var faktiskt riktigt rädd. Det gick inte att gå utanför poolhuset för det var storm och spöregn blandat med blixtar och dunder som var precis över oss. När det väl lugnat sig var jag helt säker på att allt som låg på grillen skulle vara kolsvart, men så var det inte. När vi väl kom in, insåg vi att skjutdörrarna till uterummet stått öppna och jag kan säga att heltäckningsmattan var dyngsur, riktigt plaskblöt.

Liknande kaftan hittar ni här och mina tofflor finns här, liknande strandväska här

Hoppas vi får många fina dagar denna sommar som jag också hoppas få tillbringa på sjön

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  juni 22, 2021

  åh så underbart det ser ut! Jag undrar var bikinitoppen är i från – en sådan vill jag verkilgen göra copycat på 🙂 . usch vilken åska som gick i går natt, det var verkligen otäckt. Jag tänkte på alla djur både tama o vilda. Är Doris rädd för åskan ?

 • Ulrica
  juli 7, 2021

  WOW så fint!! Och så fin och somrigt fräsch du är!!
  KRAM