Premiär dopp i Vättern

Posted on

Innehåller annonslänkar till Careof carl,

Nelly och Ellos

Hallå! Gud så härligt väder. Vilken värme, riktig utlandskänsla. Jag älskar det, men vet också att många lider av värmen. Jag måste verkligen tänka till att dricka mycket vatten, är dålig på det.

Igår åkte vi ut med P´s båt och hade med oss mat och vin. Vättern låg alldeles spegelblank, inte ens en enda krusning på vattnet. Vi la oss i vår favorit vik, där vi ankrade upp oss. Låg där och solade och det blev så varmt, så `hoppade i. Jag var tveksam, men 20 grader ska jag väl tåla tänkte jag, så jag gjorde ett riktigt kärring dopp.

Sedan plockade vi fram maten och vinet som vi hade med och hur mysigt är det inte att sitta och äta i en båt på Vättern, finns nästan inget som slår det.

Idag blir det en riktig varm sommardag, som vi kommer spendera på vattnet igen. Tänk att jag blivit så frälst i båtliv, det hade jag ingen tanke att jag skulle bli, men detta liv gör min stressade kropp väldigt väl. P invigde sina nya badshorts och jag hade min minst 5 år gamla bikini som jag älskat så mycket, men nu tappat både färg och form, Tyvärr hittar jag den inte någonstans. Den närmaste jag hittat är denna. Men en ny typ av bikini som jag gillar är denna och färgen är helt rätt, så den kanske det får bli så länge.

Nu ska jag njuta av dagen, för sedan väntar jobbhelg.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Karin Nilsson
  juni 18, 2021

  Tips !
  I många år handlat bikini från Salta bad. Välj vilken typ av bh respektive trosa sedan finns det många olika tyger att välja på. Dom håller dessutom bra i färg. Mina klarar utkandsresa o bad på västkusten.
  Ha en fin sommar !
  Karin ssk och fd Östgöte

 • Åh blir så avis på alla som tagit sina första dopp. Jag måste se till att göra detsamma 🙂