Nu gick det inte längre.

Posted on

Innehåller annonslänkar till cervera

och lexinton

I Måndags tyckte jag att det var dags att få till en träff med min vapendragare och vän Katarina. Sagt och gjort föreslog jag en date i min lilla stad, eftersom hon jobbar här. Just i Måndags jobbade hon hemifrån. Så jag föreslog att jag kunde köpa med sallad som vi kunde inta ihop. Jag bjöd ju liksom in mig själv, då får an ju också bjuda på mat.

Det var så mysigt att få komma hem till Katarina och deras varma och hemtrevliga hem. Men hon varnar alltid att det inte är städat, så övervåningen fick bara Doris gå upp till. Men jag tycker det är så skönt och befriande att komma till vänner som inte har det så pedantiskt och perfekt i varenda hörn. Då behöver jag ju inte städa som en tok själv om någon bjuder in sig på fika eller lunch som jag gjorde.

Jag blev så glad att vi skulle ses, så jag satte igång och bakade kakor som jag btw inte gjort på minst två år och tog med, men jag glömde ta fram dem till kaffet. När kaffet var urdrucket, kom jag på kakorna. Katarina liksom jag går just nu och tänker att vi inte vill sitta i vassen i sommar. Jag tror det går bättre för henne än för mig. För bara jag tänker tanken att äta mindre godis och inte så mycket kolhydrater så fullkomligt vräker jag i mig allt onyttigt jag kan komma på.

Så det var ingen smart tanke av mig….

Sally verkade väldigt välmående, dock tycker hon ju Doris är lite otäck. Doris däremot tycker det är jättekul att komma till Sally, för hon har massor av leksaker och på övervåningen finns det tydligen en massa roliga saker att rota runt i.

Jag blir alltid så inspirerad av att komma till Katarina, hon kan verkligen få ihop saker till en fin mix. Hennes vardagsrum är så himla mysigt nu med den mörka tapeten och rummet känns inte alls mörkt utan bara varmt och hemtrevligt. Badrummet vill man ju alltid besöka för att det är så himla fint där. Blev verkligen sugen på liknande småhanddukar som hon har. Men jag skulle ta de här i mitt badrum och den här handtvålen.

Så idag tog jag en tur efter jobbet, men det enda jag fick med hem var den här , inte alls några handdukar, men de hade ju 25% på ett helt köp och min gick ju sönder i Idre, så jag behövde en ny.

Nu har jag snart jobbat klart min maratonvecka, bara en dag kvar, sedan tredagars ledig och det ska bli så skönt.

Ska bara vila och pussas…..

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment