Återbruk

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom och Stenströms

Hallå!

Har ni sett min arbetsplats insats till Jerusalema dance challenge? Ni kan se den på min händelse på instagram, tryck på tv´n så ser ni hela filmen. Vi hade så kul när vi filmade den och den visar vilket härligt arbetsgäng vi är på vår Tiva avdelning. Vi har det tufft, men tack vare att vi har varann, finns en enorm glädje och trygghet, den genomsyrar hela filmen.

Idag efter jobbet åkte jag förbi Blomsterlandet och köpte lite nya blommor. Jag bytte ut från buketten jag köpte i Linköping för över två veckor sedan. Varför kasta alla blommor när man bara kan byta ut vissa av blommorna och vattnet såklart.

Vet ni igår kollade jag klart på en riktigt otäck serie. Bakom hennes ögon på Netflix. Tror det var sex avsnitt och det var först i sista avsnittet det blev helt galet. Vaknade i natt och funderade på vad som hände egentligen, riktigt otäckt. Har ni sett den? Var tvungen att tänka på annat, så jag funderade på att jag är så sugen att byta ut alla svarta kläder mot vitt och beige, nu när det blir vår. Hittade den här fina blusen som jag gärna skulle ha till ett par vita jeans. Är ni sugna på vårkläder eller kvittar det just nu?

Kram på er. Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Tina ME
  mars 16, 2021

  Jaaa, jag har sett er film och den är så bra! Och du är grym både vad gäller dansen och det jobb du gör. Hatten av för dig och er! Jag har också sett ”Bakom hennes ögon” och jag håller med dig om att efter sista avsnittet så hade jag svårt att släppa vad som hände. Den serien hängde med mig i flera dagar efter att jag sett sista avsnittet och jag var tvungen att se om det sista för att få koll på alla detaljer haha. Kram till dig fina vän <3 // Tina

 • Milla
  mars 16, 2021

  Jättefin film Helena, det syns att det är kul – härligt gäng!
  Jag o mannen såg den serien, 2 avsnitt tror jag men sen fick han nog, det var inte hans grej 😀 jag såg inte vidare men kanske ska göra det då…. Må så gott! Kram Milla