Vår dag idag

Posted on

Innehåller annonslänkar till

stenströms och outnorth

Hej hej!

Tror jag sov tio timmar i natt. Var verkligen behov av sömn. Efter en stadig frukost tog vi en promenad i vackra Vadstena. P är på jakt efter ett gammaldags lås och det finns både en butik i Vadstena och i Väderstad. När han inte hittade något i Vadstena tog vi bilen mot det mysiga Habblarps handelsträdgård som ligger utanför Mjölby för att kolla in lite vårblommor. Doris fick hälsa på getter, hon skakade av rädsla och ju räddare hon var, ju mer intresserade blev getterna, så det var bäst att gå därifrån. Sedan åkte vi till Sharpmans som ligger mellan Mjölby och Väderstad. Det är en butik som har en massa märkeskläder och även en massa inom rid och jakt. Hundar är välkomna där då de säljer både mat och tillbehör till hundar.

Jag började prova Barbourjackor och denna klänning som var supersnygg, men jag blev tveksam om man har användning av en sådan klänning på sommaren, så jag får fundera lite. Fick så mycket komplimanger för min cape som btw är härifrån om någon missat.

Efter det åkte vi till det lilla samhället Väderstad, där det alltid är mycket folk och alltid kö om man så ska köpa skaldjur eller äta bakelser på konditoriet. Två fina butiker den ena med inredning och den andra med en blandning av inredning, ostar, och andra delikatesser. Båda jättemysiga.

Ja nu har vi frossat upp alla skaldjur och P tycker absolut att vi ska ha en liten efterrätt, så nu kockar han i köket, medans jag skriver till er.

Ja en perfekt dag, förutom de kalla vindarna då.

Vad har ni hittat på denna Lördag?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Camilla
  mars 20, 2021

  Trevligt att du fått lära känna till Vadstena, med omnejd mera. Sharpman och Väderstad riktigt trevliga besöksmål. Själv åkt familjen och jag till Vadstena. För i Vadsten tycker jag att det finns, så mycket bra inredningsbutiker.

 • Helene
  mars 21, 2021

  Vilken mysig lördag skaldjuren ser riktigt smarriga ut.
  Jag och mannen tog en långpromenad på en ö i skärgården hade med oss en god matsäck.
  På kvällen blev det grillpremiär🥰

 • E
  mars 21, 2021

  Jag klickade hem en grön cape nu, funderat länge och nu när du återigen prisade din slog jag till 🙈 . Jag har en sån där quiltad barbour- rekommenderas faktiskt då man är dressad och bekväm i ett. Ang capen hoppas jag att jag tog rätt strlk valde L. Har du M el L? Får väl byta annars helt enkelt… trevlig söndag önskar jag er.

  • helenavi
   mars 21, 2021

   Hej E! Vad kul, jag trivs så bra i min cape och så snygg tycker jag den är också. Ser att min är i strl M, brukar ju oftast ha L men p måste förstått att det räckte med M till mig. Hoppas din kommer passa! Kram och ha en fin söndag ni med.

 • Snikmorsan
  mars 21, 2021

  Åh va lyxigt med skaldjur! 🦞🦐