Nu kör vi mörkare nyans

Innehåller annonslänk till

Lexington

Jamen tydligen så är ju hösten på väg, och jag har verkligen alltid, eller i alla fall på senare år börjat älska hösten, eller september och oktober, för att vara mer exakt.

Det är ju så vackert med alla färger och den där kyliga lite klara luften som känns så fräsch.

Men, jag var inte färdig med sommaren och jag har ingen lust att det ska bli mörkt och kallt och att elräkningarna ska få en och kräkas blod.

Men jag har jobbat hårt med min elförbrukning och kunna sänka min förbrukning med 40% mot förra året, tyvärr räcker det inte, den måste ner mer. Så ved är påfyllt, så när kylan kommer, så kommer värmen spridas från kaminen och jag kan sänka värmen ner till 19 grader, eller mer. Men eftersom jag är en frysskit, så kommer jag få investera i dessa

Ja nu var det ju inte det rubriken handlade om, utan det var ju att mitt hår fått en mörkare nyans, brukar köra det på hösten. Den här gången blev inte håret så kort, utan har sparat lite på längden, tyckte det kunde vara lite roligt.

Tror jag hade liknade färg förra hösten. Lite mocka blandat med koppar.

Denna bild är från 2021

Jag är så glad att min syrenhortensia överlevde vintern. Den gick ju av i vintras av den tunga snön, men den har banne mig blivit finare än den var innan. Då var det bara två grenar, nu är det flera nya grenar, som gjort den mer tät.

Nu har jag varit ledig i två dagar, innan helgjobb och jag har fått en del gjort här hemma, ligger lite efter, då jag knappt varit hemma på hela sommaren.

Är ni redo för hösten och dyra elräkningar?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 Comments
 • Sanna
  september 9, 2022

  Jättesnygg nyans på håret 🤗 Har du tips på en duktig frisör i trakterna som kan det där med färger så får du gärna dela med dig 😉💞 Önskar dig en så bra jobbhelg som det bara går 🌸
  Hälsningar Sanna

  • helenavi
   september 9, 2022

   Hej Sanna. Tack snälla!Det kan jag absolut göra men lite längre fram, då hon öppnat salongen igen. Kram Helena

 • Monika
  september 9, 2022

  Supersnygg färg, snyggare än förra hösten. Nej inte förtjust i höst, gillar inte mörker och kyla men elräkningarna oroar inte. Har fast avtal så vet priset per kilowattimme. Vi fick betala lite mer förut än de som hade rörligt men nu är det mer än toppen och så värt.
  Kram Monika

  • helenavi
   september 9, 2022

   Tack Monica! Men så skönt för er. Jag har rörligt och nu går det ju inte att binda, tyvärr. Ha en trevlig helg. Kram Helena

 • Lena
  september 9, 2022

  Älskar höst och alla kläder. Var kommer den fina klänningen du har under kavajen? Vi bor i radhus där värmen ingår (fjärrvärme), betalar för hushållsel. Har även ett fritidshus där vi har el men också kamin och luft/luft vilket hjälper till mycket. Fryser sällan och tar gärna på mig en extra filt om det skulle behövas.

  • helenavi
   september 9, 2022

   Hej Lena! Skönt att slippa oroa sig över elen. Klänningen har jag länkat till två inlägg längre ner. Tror den är på rea nu. Kram Helena

   • Lena
    september 9, 2022

    Tack för snabbt svar. Hur är den i storleken?

    • helenavi
     september 9, 2022

     Oj, är på jobbet, så jag vet inte vilken storlek jag har🤨

    • helenavi
     september 10, 2022

     Hej igen! Jag tog en större strl, för att den inte skulle sitta tight. Tog 42
     Kram Helena

     • Lena
      september 10, 2022

      Tack för ditt svar.

 • Camilla
  september 10, 2022

  Väldigt, väldigt snygg färg på håret!

  • helenavi
   september 10, 2022

   Tack snälla🙏🏻