Innehåller annonslänkar

till Ellos och Mio

Jaha då var det tydligen min tur att bli sjuk. Tänkte att jag skulle jobbat helg i helgen och, det såg ut att börja så bra. Kom till jobbet på fredag eftermiddagen och jobbade med världens bästa gäng. Vi beställde mat och vi skrattade mellan stunderna av allvar. Men under kvällen började näsan rinna konstant, tänkte inte så mycket på det, eftersom jag inte kände något i övrigt. Men det gick fort, för när jag kom hem och skulle lägga mig, började taggtrådskänslan i halsen. Sov knappt en blund pga. det. Så vid 04 insåg jag att det kommer inte bli bättre utan snarare sämre, då var det lika bra att ringa till jobbet och säga att jag måste vara hemma. Tur var det för jag blev bara sämre och sämre, låg för ankare hela dagen. Förkyld de luxe, t.o.m. ögonen rann, så jag fick blunda mestadels av dagen.

Men har ni sett vilket långt hår jag har. Kollegan släppte ut mitt hår från hårklämman och där under var världens hårsvall. Visste inte att det var så långt. Dock är håret inte kammat för dagen, då jag visste att det skulle vara uppsatt.

Det går åt många sprutor med potenta läkemedel hos oss, så det gäller att dra upp dem i tid, så det finns när det tar slut hos patienten.

Det blev ett jobbpass för mig denna helg. Känns jobbigt när man blir sjuk så snabbt och vet att det fattas folk på jobbet, men vet också att det löste sig för dem. Då kan man vara sjuk i lugn och ro. Låg på soffan hela dagen, förutom några korta promenader med Doris. Tänkte jag hade kunnat plöjt någon serie, men det var jag för dålig för.

Covidtestet var negativt, om man nu kan lita på det?

Idag känns det något bättre, men absolut inte bra. Jag kan i alla fall kolla lite på datorn ochh ska ta mig ut med Doris igen.

Ser ni min snygga lampfot, den är på rea nu, ni hittar den här. Mina sköna prydnadskuddar hittar ni här. Tag tre betala för två. Så för tre kuddar blir det 198 kr

Verkar som alla blir sjuka nu, är ni en av dem eller har ni klarat er?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • E
  september 11, 2022

  Jag tror du kan lita på testet, när jag tagit har det varit neg så i helgenbehövdes ett test lämnas utanför dörren till en anh – det var pos innan 15 min gått. Krya på dig! Hemskt och bli sjuk med kort varsel men man får trösta sig med att man inte kan arbeta när man är sjuk när man jobbar som du gör. Kram på dig!

 • Agnetha
  september 11, 2022

  Är en besvärlig förkyld som går nu. Här har hela familjen varit sjuka. Vårt yngsta barn som är 6 år hamnade på sjukhus då han blev så påverkad i andningen. Det var inte covid här heller.

  Men sån fantastisk återhämtning barnen har när det väl vänder. Från att söndag till tisdag behöva använda högflödesgrimma till att på torsdag vara ute och cykla. Tänk så bra att vi finns, vi vårdpersonal, när man behöver oss 😊 (är också sjuksköterska)

  Krya på dig !

 • Pernilla
  september 11, 2022

  Tråkigt att vara sjuk 🤧
  Jo det går mycket vanlig förkylning nu , men jag jobbar också på en Iva avd , och vi måste ta ett riktigt pcr test , för tyvärr visar många fel! Krya på dig 😀
  Kram Pernilla

  • helenavi
   september 11, 2022

   Hej Pernilla! Så är det nog för oss också, men jag kan inte jobba vare sig det är covid eller inte. Får höra vad chefen säger imorgon🤧

 • Nancy
  september 11, 2022

  Man kan inte lita på snabbtesten min var Negativ Om man arbeta inom vården här i Bleking Vilket jag gör Så ska en odling tas I mitt fall blev den Positiv
  Krya på dig

  • helenavi
   september 11, 2022

   Så är det nog här med. Jag är hemma så länge jag är sjuk🤧