Ny blus med ståkrage

Innehåller annonslänk

till Ellos

Hej hej!

Vädret är verkligen varierande. Igårkväll snöade det och idag är det regn i luften och blåser. Men ljuset är ju så härligt att dagarna blir längre och längre, så skönt. Här väntar jobbhelg, men bara två dagar, så ikväll är jag ledig och vi ska äta något riktigt smarrigt. Lunchen blir ute på restaurang också, så en riktig lyxfredag.

Så skönt att restriktionerna släpps i veckan som kommer. Det har känts som vi skyddar alla som valt att inte vaccinera sig och det var väl inte riktigt så det var tänkt när de propsat på att alla ska vaccinera sig. Nu ligger inga på intensiven som är vaccinerade, utan kommer det någon patient som behöver intensivvård, så är det så gott som alltid någon som inte är vaccinerad. Vi kommer leva med detta virus i många år framåt om jag får gissa, men nu klassas den inte som samhällsfarlig och det är tack vara att vi vaccinerat oss. Tänk vad världen blev annorlunda när vaccinet uppfanns. Hur hade det sett ut annars?

Minns ni att jag skrev att jag var sugen på en blus med ståkrage? Här är det inlägget och jag beställde hem en av dem som fanns i min storlek och jag är så himla nöjd med den. Tror jag kommer få mycket användning av den.

Blusen hittar ni här

Igår var mina små söta barnbarn här och Lilla Alicia som hunnit fylla sex år, hade varit och tagit hål i öronen. De fick kvällsmat här och jag fick tillfälle att krama och pussa på mina älsklingar innan de skulle hem och sova. Milian fyller ju åtta år på alla hjärtans dag och då får vi passa på att fira båda, eftersom hela familjen, utom pappan låg i Covid när Alicia fyllde.

Men nu kör vi Fredag med allt vad det innebär. ha en finfin dag alla ni!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.