Ny klocka

Posted on

Innehåller annonslänkar till

SIF jewellery, Ellos, Åhlens och

Kapp Ahl

Hejsan!

Hur är läget? Jag blev så glad när värmen kom förra helgen, tror alla gick man ur huse, för att få vara ute och få lite sol på näsan och andas frisk luft. Sedan kom bakslaget, som man egentligen vet så väl, men aldrig riktigt accepterar. Så nu sitter man inne igen, med en extra kofta, för att slippa frysa.

Valborg står för dörren och det verkar bli en helg med jacka och kanske mössa och vantar om man skall titta på någon brasa.

Jag har länge letat efter en ny klocka i stål, som mer ska likna ett armband. Häromveckan hittade jag det jag letat efter. Det var dock inte i Sverige, utan i grannlandet Danmark. Klockan fanns hos SIF Jakobs Jewellery, som håller till i Köpenhamn. Kvinnan bakom smyckena heter Sif och kommer ursprungligen från island, utbildade sig till juvelerare i Sverige och huserar just nu i Köpenhamn. Det är på hennes många resor bl a Italien, som hon hittat sin inspiration. Hon älskar att få kvinnor att glänsa med sina smycken. ”Let your self shine är ett mantra hon gillar”

Ni hittar klockan här

Jag har fått flera frågor om min blus. Tyvärr minns jag inte vart jag köpt den, men det står soulmate på lappen i nacken. Hittar ingen liknade heller. Denna är blå, men inte randig, men väldigt snygg. Här är en blå, med ståkrage som det är på min blus. Här är en jättesöt blårandig blus utan ärm.

Just nu håller jag mest på att letar efter en massa saker. Jag hade tappat bort en bilnyckel som jag höll på att leta ihjäl mig efter, men den blev hittad i en jacka jag inte haft på länge, gud så skönt att jag hittade den. En husnyckel var plötsligt borta, samma visa, leta och letade i ett par dagar innan jag hittade den i en kjol som låg i tvätten. Nu har jag letat efter min fina odd molly klänning som jag hade i midsomras. Jag har letat överallt och var nästan bestämd att den blivit kvarglömd någonstans, men tillslut hittade jag den i garderoben, där den ska hänga, hur har jag missat den när jag letat flera flera gånger. Jag tänkte att jag får köpa denna istället, för jag tänkte att jag ville ha min klänning igen. Men så glad att jag hittade den. Men jag tycker det är så jobbigt att leta efter saker, men glad att allt fanns här hemma.

En jobbdag kvar innan långledigt och Valborgsmässofirande med vänner-

Kram på er alla fina läsare

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.