Sista dagen på Mallis

Posted on

Innehåller annonslänk till

Bubbelroom

Hej hej!

Alltså fy vad kallt och ruggigt det är. Täckkappan har åkt fram igen och det gillar jag inte, men jag gillar verkligen inte att frysa, så då tar jag hellre på mig den. Tänkte att vi kan ju längta lite efter sol och värme och eftersom jag inte visat de sista bilderna från Mallis så kommer de här. Vi bilade norrut på ön, Körde till Port de Polenca och kollade in Alcudia, där jag aldrig varit. Det blåste så kalla vindar där, så vi beslutade att åka till Cala Dor, där vi var dagen innan, eftersom vi förstod att där skulle det vara vindstilla, och vi hade tänkt rätt, för där var det varmt och skönt och alla kalla vindar var borta.

Efter att vi solat och badat klart för dagen, åkte vi över de gröna vidderna med vallmo som blommade så fint. Gjorde oss i ordning för att ta oss ut en sista gång på Palmas gator. Vi var sugna på skaldjur, så vi hittade en restaurang vid hamnen som vi sett serverade vad vi var sugna på. Tonfisk tartar till förrätt och Paella till huvudrätt, allt smakade fantastiskt. Så när vi var färdiga och strosade runt på de mysiga gränderna, kände vi att vi gott kunnat vara kvar några dagar till. Palma gav mersmak.

Min klänning hittar ni här

Nu är det dags för Valborg, som känns som den kommer bli kall, men i goda vänners lag, kommer det kännas varmt och gott ändå.

Vi höres och synes

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.