Ny skönhetsklinik i Örebro

Innehåller en annonslänk till Lindex

Hej hej!

Nu är Olivia ordentligt firad. 18 år, tänk vad fort tiden har gått, nu kliver hon snart in i vuxenvärlden. Samtidigt som det ska bli skönt att hon blir vuxen, samtidigt är det med en stor sorg att hon snart kommer försvinna hemifrån och starta sitt egna liv, men det är ju så livet är, bara att acceptera.

För ett par veckor sedan blev jag inbjuden till en ny skönhetsklinik RelyOn Beauty Clinic i Örebro. Det var i april två läkare och den enes fru slog upp dörrarna. Inte världens bästa tid att öppna då Covid 19 härjade som mest. Jag var inbjuden och visad deras klinik som ligger på Olaigatan i Örebro. De gör bl.a botox, fillers, plasma pen, microneedling, PhiBrowsmicroblading, hyalase (fillersborttagning) + mycket mer.

Mycket trevliga och kunniga inom sitt område. Jag hade önskemål att ta bort mina rynkor mellan ögonbrynen och lyfta dom så jag får ett piggare uttryck i ansiktet. Eftersom jag också fått mer huvudvärk sedan jag bytte min blodtrycksmedicin, var jag nyfiken att se om botox kunde hjälpa mig att bli av med den.

Jag fick berätta vad jag ville, och det jag ville var att jag absolut inte ville känna mig tung i ögonlocken och det skulle jag absolut inte göra lovade de, utan jag skulle få känslan av att höja mina ögon och ögonlock. Han ritade medans jag fick göra en massa grimaser.

Sedan förklarade han hur han tänkte, det gick åt tre olika sprutor.

Idag skall jag tillbaka på ett återbesök, för att se hur det tagit och om jag behöver mer påfyllning. Jag är supernöjd. Jag känner ingen tyngdkänsla utan snarare tvärtom, precis så som jag önskade. Min upplevelse har varit att de som jobbar där är kunniga och otroligt duktiga på det de gör, så jag kan varmt rekommendera dem.

Nu ska jag sätta fart, hade tänkt hinna till köpcentret för att kolla in denna produkt innan besöket hos RelyOn Beauty klinik

Ha en finfin dag, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Anna-K
  september 21, 2020

  Hur är storlekarna på fejk skinnbyxorna från Åhlens ? Vilken storlek har du ? Läste att dom var tajta i benen? Vore tacksam för svar .

  • E
   september 21, 2020

   Jag fick gå upp en storlek.

  • helenavi
   september 21, 2020

   Hejsan! Det är stretch i byxorna. Jag tog min vanliga strl 40 och är nöjd med den strl. Mina är inte tajta i benen. Hälsningar Helena

   • Anna-K
    september 22, 2020

    Tack för svar! <3

 • Eva
  september 21, 2020

  Spännande att få se resultat sen 🙂 kram